Jaahas pistetäänpäs keräys pystyyn! Kuhmikselle maalasin jokunen vuosi sitten kiviä. Osan kivistä maalasin akryylimaalilla. Kestää hyvin mutta ei oikein talvea kuitenkaan. Yhden kiven maalasin vanhoilla kynsilakoilla. Olin ostanut joskus liilaa kynsilakkaa ja vaaleaa ja kultaista ja niistä tulikin hieno liila kirahvinmuna "kivi" joka kestää tuulet tuiskut ja pakkaset. Nyt olisikin kiva lasten kanssa tuhota kaikki kaapin ja laatikon perukoilta löytyvät vanhat kynsilakat. Joten jos juhannus siivouksessa löytyi ihania possun punaisia, aurinhonkeltaisia, myrkynvihreitä ym. kynsilakkoja niin tänne voi tuoda ne käyttöön. Ei niillä kiirettä ole voidaan syksyn sateissa maalailla sitten kesällä kerättyjä kiviäHymy. Pitää itsekkin tutkia kirpparit jos sieltä löytyisi jotain kivoja ja halpoja kynsilakkoja.

Äsken enkeli 2 luki enkeli5:lle kirjaa ja ihmettelin miten lukeminen noin takkuaa kun tyttö normaalisti lukee todella sujuvasti. No kurkaamalla asia selvisi. Kirja oli nurin päin eli oikein päin vastapäätä istuvalle enkeli5:lle ja enkeli 2 luki tekstiä väärin päin.Ei ihme jos lukeminen takkuaaHymy.

Enkeli1 lähti kaverille yökylään. Enkeli3 oli jo vähän yli 7 menossa pihalle. Oli kuuleemma sopinut kavereiden kanssa metsään kokouksen mutta en päästänyt poikaa ihan silloin vielä pihalle tai kavereiden oven taakse pimpottelemaan. Enkeli 4 lähti myös pihalle tunti sitten ja tuli jo takaisinkin katsomaan muumeja telkasta ja kohta varmaan hipsii taas pihalle. Enkeli 5 kiukkuaa taitaa myös haluta pihalle. Kiusaa nyt enkeli 2 joka meni aamupalalle. Kipeää pöydälle nappaamaan juustot leivänpäältä. Kivaa. Ukko nousi viimein ylös ja vaihto enkeli 5:lle vaipan ja meinaa pistää kiukkutytön päikkäreille katsotaan onnnistuuko näin aikaisin. Ei näytä hyvältä mukikin on hukassa...

Huomenna enkeli 4:n 4v neuvola ja enkeli 2 menee kaverisynttäreille Keskiviikkona enkeli 4:n ja enkeli 3:n viimeinen kerhokerta ja enkeli 4 tarjoaa kerhokavereille mehujätskit synttäreidensä kunniaksi.

Enkeli