Mökiltä siis palattiin eilen. Kivaa oli. KUVIA on lisätty joten puuhia voi katsella sieltä ihan melkein kuin olisitte paikalla. (On niin tasokkaita kuvia ;o) ).

Lähdettiin mökille siis lauantaina päivällä. Lauantai meni lapioidessa luistinrataa ja kyllä sitä kokeiltiinkin ja lämmittäessä mökkiä.
Sunnuntaina ohjelmassa oli luistelua, hiihtoa, mäen laskua ja kävelylenkkejä. Saunassa käytiin illalla Enkeli 1 uskaltautui laittamaan varpaansa lumeen muut jäähdytteli vain terassilla.
Maanataina ukko lähti aamulla töihin ja meillä muilla oli samaa ohjelmaa kuin edellisenäkin päivänä. Enkeli 4 laski muovipussilla pientä mäkeä mutta siitä ei saatu kuvia kun piti olla auttamassa. Enkeli1 teki pitkän lenkin hiihtäen. Siitä mökin edessä jäällä menikin hyvät ladut ihan latukoneella tehdyt joten oli hyvä hiihdellä. Onneksi näin muuten minä olisin joutunut tehdä lasten suksilla ensin ladut heille ja niistä ei ehkäolisi tullut kovin hienoja. Hyvin meni maanatai ja ukkokin pääsi hyvin töihin ja takaisin mökille.
Tiistaina isot oli taaskin paljon ulkona luistella eivät enää jaksaneet mutta hiihtivät ja laskivat mäkeä sillävälin kun minä siivosin mökkiä ja tein ruokaa. Enkelit 1 ja 2 tekivät suksilla pitkän lenkin. Ukko pääsi töistä parituntia etuajassa joten ehdin kotona vielä hyvin lenkkisaunaan. Sukset ja luistimet jätettiin vielä mökille ukko hakee ne sillä välin kun me ollaan pikkumummolla.

Tänään olisi siis tarkoitus mennä pikkumummolle. Vaari tulee hakemaan osan enkeleistä luultavasti nuo kolme isointa ja minä ja enkeli4 puksutellaan junalla. Pikku mummo meille soitteli perjantaina että tulkaa nyt tänne. Ei tarvii vaatteita täällä on kyllä ja vaari tulee kyllä hakemaan ja ja ja... no pakkohan se oli suostua =). Uimapuvut ajattelin kyllä ottaa jos vaikka mentäisi uimaan. Mitään ohjelmaa ei ole vielä ehditty suunnitella mutta eiköhän isomummolla käydä ja sitten jos pääsisi vähän pelailemaan joku ilta. Siinnähän sitä ohjelmaa jo onkin.

Eilen lenkkisaunassa kuulin että täällä pyörii oksennustautia ainakin kaksi pihan lapsista on taudissa joten hyvä että oltiin mökillä muuten meilläkin varmasti jo oksennettaisi.
Lunta näkyy satavan hiljalleen, Enkelit on aamupalalla ja pian aletaan pakkailemaan vähän vaihtovaatteita vaippoja ym. mukaan ja ne uikkarit pitää muistaa.

Enkeli