Tänään on enkeli 3:lla ja 4:llä viimeinen kerhopäivä tänä vuonna. Keskiviikona oli juhlat sekä koulussa että kerhossa. Minä oli kerholla katsomassa ja ukko koululla enkeli 5:n kanssa.

Enkeli 3:n ja 4:n esitykset meni hienosti. Enkeli 3 oli joulukuvaelmassa paimen ja enkeli 4 oli lammas. Kaikki 7 kerholaista taisivat olla miltein joka esityksessä. Taikinana enkeli 4 ei ollut mutta oli pipari sydän jonka enkeli 3 leipoi muorin (prinsessan)kanssa. Kerhossa on nimittäin tyttö joka sanoo enkeli 3:a ritarikseen ja kyselee kotona äidiltään että "tuleekohan se mun ritari tänään kerhoon että voidaan taas tanssia" =). Otin heistä kuvankin mutta pitää kysyä pinsessan äidiltä ensin lupa saanko laittaa kuvan tänne.

Isojen esitykset oli myös menneet mukavasti mitä nyt niistä kotona kertoivat. Enkeli 2:n luokka lauloi ja tanssi vilinää vilskettä helinää helskettä... ja enkeli 1:n luokka lauloi jotain myös.

Eilen oli pienten kerhossa glögi ja pipari tarjoilu ja tänään siis viimeinen kerhoilu tänä vuonna.

Flunssaa on myös tulollaan. Enkeli 1 yskii, enkeli 4:n silmä rähmii (hänellä flunssa alkaa aina päivän parin rähmimisellä tänä aamuna ei näkynyt enää rähmää muuten oltaisi lähdetty lääkäriin) ja enkeli 5 on hieman räkäinen. Kuumetta tai muuta ei ole kellään. Jos vanhat merkit pitää paikkansa niin aatto ollaan taas kuumeessa pikkumummolla =). Toivottavasti VAIN kuumeessa.

Tänään siivouspäivä, viimeiset lahjat pakettiin ja iltasella menen isojen tyttöjen kanssa kynttiläuintiin. Ukko saa yksin saunottaa pienet. Pakkaamistakin pitänee harkita kun sitten SUNNUNTAINA lähdetään lasten kanssa Helsinkiin.

Nyt siivoilemaan.

Enkeli