Onkin ollut pitkä blogitauko kun vuodatus on ollut koko heinäkuun jumissa. Aikas paljon on heinäkuussa puuhattu mutta kirjoittelen niitä sitten myöhemmin kuvien kera kun ehdin.

Enkeli 4:lle on ostettu reppu ja penaalin tarvikkeineen sai synttärilahjaksi joten neiti odottelee jo koulun alkamista innoissaan. Vielä ei ole jännitystä ollut.

Enkeli3 on lähdössä tostaina ekalle A-kuoron leirille pitäisi ne pojan esiintymis vaatteet katsoa jos tulee esityksiä jo heti syksyllä niin vaatteiden oitäisi olla kondiksessa. Meillä muuten nyt on menekkiä tummille housuille ja mustille juhlakengille joten jos lähipiirin isoilla pojilla jää tuollaisia pieneksi niin meillä otetaan mieluusti niitä jatkokäyttöön eli kengät kokoa 36-37 ja siitä ylös päin ja housut kokoa 150 ja siitä ylöspäin. Huhuilen jos vaikka löytyysmiley.

Enkeli5 aloittaa arkensa jo ensiviikon maanantaina ja menee takaisin päikkyyn isompien viskareiden ryhmään. Näin neidistä tulee kettutyttö. Kovasti jo odottaa päikyn alkamista ja kyselee monta kertaa päivässä montako yötä vielä päikkyyn.

Enkeli 1 on ollut kohta viikon partioleirillä onkin ollut mahtavat säät se iso ukkosmyrsky ja kaikkismiley. Torstaina kuullaan sitten niitä kuulumisia kun viimein kotiutuu ja enkeli 3 lähtee samanapäivänä omelle leirilleen.

Enkeli 2 on leikkinyt pihalla naapureiden kanssa. Yhtenä päivänä selvitti toiselle naapuri tytölle että " tummat värit on teinivärejä ja vaaleat värit kertoo että sinulla on mielikuvitusta" ilmeisesti vaatetuksesta ja sisustuksesta oli kyse. Kohta jatkoi " teini ikä alkaa lun täyttää 11v ja silloin alkaa vihaamaan äitiä". Naapurin tyttö istui vieressä ihallen ja sanoi "miten sä tiedät noin paljon". 

Semmoista siis tänne. Ukon ja lasten kanssa oltiin viime viikonloppuna mökillä. Puuhommia tehtiin ja minä uhmasin alppareita ja maalasin toiseen kertaan pusupömpeöin sisäpuoleleta. Nyt alkaa sekin tönö viimein valmistua vallan.

Enkeli