Näköjään nämä päivitykset vähenee näin kesäisin kerran viikkoonHymy. Piti nyt tulla heti mainostamaan tännekin että voitin lotossa 12€ ja rapiat siis omani sain takaisin. Unohdan aina näyttää veikkauskorttia niin sitten on kuponki muistettava tarkistaa vanhanaikasesti.

Viime tiistaina päätin iltapäivällä että polkasen Kuhmikselle. Klo 17 lähdin ja perillä olin n.klo22 matkalla kävin kaupassa ja hampparilla. Jaksoin koko matkan ja perillä menin iltapalan ja pienen venyttelyn jälkeen nukkumaan. Klo 5 yöllä heräsin pissalle ja totesin että onneksi terassilla oli potta sillä terassin portaita alas ja taas ylös en olisi pystynyt kävelemään. Oli reidet vähän turhan paljon jumissa. Aamulla jatkoin venyttelyä saunassa kun sain itseni liikeelle. Särkykin katosi vähitellen ja pystyin hakemaan puita ja vettä saunaan. ke-to yönä vielä jalkoja särki muttta aamuun mennessä se oli kokonaan kadonnut. Perjantaina päivällä poljin sitten takaisin. Kotimatka olikin paljon helpompi. En tiedä onko kotiin päin enemmmän alamäkeä vai osasinko vaan jakaa voimat paremmin sillä nyt ei ole jalkoja särkenyt yhtään. Kotimatkalla jo suunnittelin että sama tehdään Päkiksen, Sinisen ja Ompun kanssa jonakin vuonna. Tulette junalla pyörineen Tampereelle ja tästä polkastaan eteenpäin eiks joo. Tytöt siis enkeli1 ja 2 ei olis vielä jaksaneet noin pitkää matkaa mutta parin vuoden päästä varmasti jaksavat. Kyllä tuon polkee useammankin kerran kesässä kun sille päälle sattuu matkaahan on vain n.70km suuntaansaSilmänisku.

Kuhmiksella siis saunoin ja istutin porkanaa ja ruohosipulia kasvimalle. Kukkansiemeniäkin pistin maahan. Nousee jos nousee periaattella sormustinkukkaa, päivänkakkaraa ja pioniunikkoa valkosta ja liilaa. Roskia rahasin myös tontilla paikasta A paikkaan B saamatta mitään varsinaisesti aikaiseksi. Poissa silmistä poissa mielestä. Pusupömpeliä oli yrittänyt mehiläiset vallata itselleen mutta huonoin seurauksin. Lattialla makasi kymmenkunta loukkuun kuollutta mehiläistä. Ilmeisesti eivät löydä pömpelistä ulos kun ovat sisään päässeet. Toisaalta hyvä näin en ole sitä mehiläispesäksi suunnitellutkaan.

Viimeviikon alussa (olisiko ollu maanatai) pätkäisin hiuksista huonot latvat pois (noin 15cm) ihan kampaajalle menin! Illalla sitten värjäsin kaupan väripurkilla kultakuparilla jos en ihan väärin muista. Vallan mukavalta näyttää ja helpompi hoitaa kun on latvat kunnossa.

Enkeli 5 on yrittänyt luopua tutista mutta tuo minun Kuhmiksen matka vähän sekoitti harjotuksia että nyt ollaan taas miltein alkupisteessä neiti siis syö tuttia aina nukkuessaan. Viimeyönä oli sellainen huutokonsertti että ei ole ennen nähty.( No kyllä enkeli 3 sai joskus samallaisia yöraivareita). Mikään ei tytölle kelvannut ei tutti ei äiti eikä isi. Vähän rauhottu kun kävivät ukon kanssa ikkunasta katsomassa pihalle mutta kohta taas huuto alkoi. Viimein nukahti minun viereen joskus lähempänä klo3:a. Enkeli5 on muutenkin ollut vähän kiukkuinen olisikohan poskihampaita tulossa tai jotain... En ole suuhun nyt vähään aikaan kurkkinut. Pitänee hampaan pesun yhteydessä joku ilta katsoa.

Pientä nälän tuntua olisi jos jotain vielä haukkaisi ja hipsisi sitten nukkumaan enkeli 1 lähti pe aamuna partioretkelle ja palaa huomenna sieltä. Mitenhän ovat ukon kanssa osanneet pakata... no huomenna se selviää mitä puuttui.

Enkeli