Viimevuonna yksi kukkapenkeistä näytti jota kuinkin tältä

Nuo kaksi liljaa siirsin toiseen kukkapenkiin jossa on ennestäänkin monta liljaa. Krysanteemit kuolivat talvenaikana ja villiviini tai mikä leiennkin köynnoskasvi sai lähteäeli kaivoin mokoman juurineen pois. Jännityksellä odotetaan kuin kävi sainko kaikki juuret kitketyksi. Kukkapenkin uusi ilme on tälläinen.

Kivikkopuutarha. Hortensia siirtyi oikealle ja kaksi särkynyttä sydäntä löysivät myös paikkansa. Kivet sain naapurista. Prismasta ostin asiakasomistaja alennuksella kuusi kivikkokasvia yhteensä alle 8€. Kasvit pistin lapiolla neljään osaan niin täytettä tuli mukavasti. 

Tämmöisiä kukkia tuossa toivottavasti tänä kesänä kukkii kauniisti ja leviävät myös muihin kivien rakoihin. Suomenkielisiä nimi ei noissa ollut mutta patjarikkoa punaisena ja valkoisena, keltaista maksaruohoa, pari mehikasvia joista toinen kukkii punasita kukkaa ja valkoinen mikä lie hienätöyhtö kukka 

Jännityksellä odotetaan miten tuon kukkapenkin käy. Muutkin kukkapenkit saavat uudistusta keskellä pihaa tönöttävä pyöreä kukkapenki on saanut purkutuomion ja tilalle tulee tasainen nurmikko. Kukat penkistä siiretään uuteen kukkapenkkiin mutta sen pohtiminen on vasta aluillaan.

Nyt pitää yrittää saada pieniä enkeleitä rauhoittumaan peteihin vähitellen. Enkeli 5 ei ole nukkunut päikkäreitä ja on ihan väsynyt. Kaunis ilma houkuttelisi heitäkin vielä pihalle vaikka siellä on jo viihdytty koko päivä. Toivottavasti saadaan vielä nauttia lisää näin ihanista päivistä.

Huomenna työssäoppimaan. Pitänee ne paperit pistää järjestykseen valmiiksi huomista varten.

Enkeli

Ai niin  enkeli 1:lle ostettiin tänään potkarit tai "jump it " asu. Luulin että meillä ei enää potkareita käytettäisi mutta väärässä olin.