Ukko vei kunkkumummon k.mökille. Tosin mummo sanoi että jos sataa koko viikon niin saattaa haluta jo viikonloppuna takaisin kaupunkiin. Serkku perheineen menee p.mökille joten taidetaan olla juhannus ihan kotosalla. Enkeli 4:n synttärit vähän mietityttää miten ne nyt järkätään mutta eiköhän se tässä selviä kakkuakin aloittelin jo tekemään. Sitä lisää tuonne loppuun.

Neuvola oli tänään. Enkeli 4:n 3v ja enkeli 5:n 10kk tarkastukset. Neuvola täti teki ensin enkeli 4:lle 2v tarkastusta kunnes huomasi erheensä ja vaihtoi 3v tarkastukseen. Kovasti kehui reipaaksi ja osaavaksi kaksi vuotiaaksi aluksi =). Enkeli 4:n 3v mitat pituus 91,5cm ja paino 13kg. Enkeli 5:n 10kk mitat pituus 69,5 ja paino 8760g. Jatkamme vielä maidotonta linjaa. Ja lähempänä 1v aloitan maito kokeilut laktoosittomana. Nyt tuli mahaankin näppyjä joten tässä nyt seurataan jos neiti olisi allerginen kissalle. Mutta katsellaan nyt ehkä ne oli vain hikinäppyä ja iho ärtyi kun tuossa lattialla on pelkällä vaipalla möyrinyt eikä ukko ole imuroinut varmaan keraakaan kun olimme poissa.

Sitten sitä kakku asiaa. Maalasin vaahtokarkki pääliseen Titin kuvan ja onnistui aika kivasti.
1656840.jpg
Tuli tuolainen vaalean vihreä tuosta pohjasta kun ei löytynyt valkoisia vaahtiksia.
Tässä kuva maalausvälineistä vielä.
1656843.jpg
Reunat tein Päkäpäältä ostetulla mustalla elintarviketussilla. Maalaukset DrÖtkerin nestemäisillä karamelli väreillä. Kuvan on tulostettu netistä ja piirretty vaahtokarkki pääliseen paperin läpi. Nyt kuva odottaa hyllyllä että saisi alleen kakun ja reunoille hienot pursotukset.

Lapsilla on tylsää. Alkaa tietokoneen pelit jo riittämään kun tänäänkin sataa vettä. Minun pitäisi edelleen siivota. Ukolle valitin kun joka paikka on niin täynnä tavaraa. Ukko ratkaisi ongelman ja laittoi hakemuksen isompaa asuntoa varten =). Minä taidan yrittää laitaa turhaa tavaraa lisää myyntiin ja noita vauvatavaroita voisi taas siirtää seuraavaan vauvaperheeseen jos huolivat jne.

Jaa jos sitä itsekin jotain söisi. Taisi sinne pari perunaa jäädä ja kastiketta.

Enkeli