Päivitämpäs pitkästä aikaa. Niin on kiireistä elämä nykyään että ei millään ehdi päivittelemään mitään. Eilen oltiin ukon kanssa Helsingissä ukon kummipojan konfirmaatiossa ja sen jälkeen käytiin pikaisesti isomummolla ja pikkumummolla ja vielä juhlimassa päkiksen synttäreitä. pikku enkelistä kolme pienintä oli enkeli2:n kummisedällä hoidossa ja isot kotosalla kaksin. Ihan eivät saaneet koko kämpää päivän aikana tuhotuksi mutta luumalla lautasella polttivat renkaan keittiön pöytään. No ehkä nyt vähitellen saadaan ostetuksi uusipöytä kun tuo jo ennesäät meinaa hajota käsiin ja on muutenkin kovin naarmuinen. Ei siis kovin iso harmitus tuosta syntynyt. Onneksi eivät polttaneet itseään. Viimeviikonloppunakin oltiin Helsingissä. Käytiin Oliverin viimeisellä keikalla ukon Päkiksen ja pikkumummon kanssa. Ensi viikonloppuna piti olla akkis mutta se peruuntui joten ainakin ukko on menossa jollain kokoonpanolla kuhmikselle vanhanmökin tyhjennykseen mutta minä en vielä ole päättänyt menenkö mukaan vai jäänkö kotiin siivoamaan kun ei tuota pyykkivuorta saa viikolla iltaisin millään häviämään. 

Kovasti on keräilty vanhoja leluja ja rompeita kasaan kun vanhempainyhdistys järjestää koululla kirpputorin ja sinne olen varannut jo pöydän. Enkelit 4 ja 5 jo keräsivät vanhoja pehmoja ja kirjoja kasaan joista haluavat jo luopua. Valmiina myyntiin olikin sovittu meidän isolaatikollinen pikkuväkeä. Katsotaan nyt mitä muuta myytävää nurkista löytyy. Äänestyspäivänä on myyjäiset koululla äänestyspisteen vieressä joten asiakkaitakin olisi varmasti tiedossa.

Pistämpä vielä yhden kuvan kun viikkositten käytiin isomummolla koko porukka ja hän meille esitteli syksyn sukkasatoaan. Elokuun alussa isomummo tuli pois mökiltä ja tässä on nyt kotonaolon aikana neulottujen sukkien kirjo. Eli mitäs tästä tulee n.2kk aikana.

Laskinkohan 36 paria sukkia. Tokihan me saatiin sukat mukaansmiley. On se vaan käsistään kätevä isomummo. Itse ei ole ollut aikaa käsitöille.

Nyt pitää alkaa siivous puuhiin tänään olisi tiedossa myö pihan talvikuntoon laittaminen ja tulpaanien ja krookuksien istuttaminen.

Enkeli