Paljon ehti loppu kesästä tapahtua mutta tässä muutamia huippuhetkiä.

Kuhmiksella puuhattiin kasvimaalla ja pihalla. Vanhat oksa kasat sai kyytiä silppusin niitä marjapensaiden välisille poluille. Myös iso lehti kasa tuli haravoitua jos siitä tulis hyvää multaa ennemmin tai myöhemmin. Nyt himotaisi saada lainan maankäätö kone että saataisiin lehtikasa ja vanhat mullat sekasin ja samalla rikkaruohot saisi kyytiä. Raparperi ja lasten kasvattamat krassit voivat kuitenkin oikein mainiosti.

Ukko opetti enkeli 3:lle puiden hakkuuta. Vielä tuo tarvitse harjoitusta ennen kun saadaan polttopuita lasten toimestawink. Hieman harjoitusta vaatii myös se että halkominen on vain yksi osa puuhommissa myös halkojen kanti liiteriin ym. kuuluu mukaan.

Padasjoella otettiin kuva isomummosta ja isosta joukosta kesävieraita. Meidän enkelit ja pikkuserkuista 5 tyttöä E, T, N, R ja K. Puuhaa ritti mökillä tällä joukolla yllinkyllin ja kavereita pihapelihin oli aina iso joukko tarjolla. Kovasti leikkivät ja pelasivat mm. kikapumia, ruotsalaistapiilosta, polttopalloa, sudenvatsaa... sekä kävivät matoongella ja virvelöimässä. Kivaa nähdä pikkuserkkuja edes aina kesäisinsmiley.

Enkeli4:llä alkoi koulu tässä ollaan menossa kouluun siunaukseen päikyn pihan kautta.

Enkeli 5 täytti myös 5v tässä leivotaan kakkua

Kaverisynttärit juhlittiin yhdessä Enkeli4:n kanssa

tässä vielä kuva enkeli 5:n 5v kakusta.

Enkeli