Minäkin sain viimein kalenteri pussit roikkumaan esille. Pikkuenkelit niitä kävi jo hypistelemässä ja isommat kysyi milloin saa avata pussin. Sanoin että iltapäivällä avataan niin on enemmän aikaa puuhastella kalenterin parissa. Tosin enkeli 2:lla ja 3:lla on huomenna kuoroesiintyminen mutta eiköhän silti ehditä jossain välissä nuokin.

Ukkoa antibiootit taitaa väsyttää mutta muuten alkaa vähitellen tervehtymään. Välillä yskii aika rajusti. Kuumetta ei enää ole ollut. Huomenna tuo menee taas verikokeeseen ja saa sitten tietoa onko lääkeet purreet. Enkeli 1:n sormi oli vain tärähtänyt niinkuin epäilinkin. Ei tarvinnut sitä lähteä kuvauttamaan.

Koulussa riittää kiirusta ryhmätöiden kanssa. Perjantaina on yhden työn esitys ja ensiviikolla toisen ja sitten jo taas hetkeksi helpottaa.

Paketti asiat lienee mukavalla tolalla. Kinkku on jo ostettu kohta aloitan muiden jouluruokien pohdinnat. Leivonnat jätän suosiolla niin kauan kiirusta kouluhommissa riittää. Jouluradiota olen kuunnellut aina koulumatkoilla kännykällä 

Semmoista tähän suuntaan

Enkeli