No niin viikonloppu on nyt ohi ja arkeen on taas palattu. Jos et ehtinyt olla radion ääressä sunnuntai aaamuna niin ei hätää tämän voi kunnella netistä aina 9.10.2011 klo13 asti. Tässä suora linkki olkaapa hyvä. Toivottavasti toimii. (lapsikuoro laulaa 12.40 ja 48.30 jos et jaksa kuunnella koko messua)

Kuoroleiri meni hienosti ja kivaa oli meillä kaikilla.

Minä sain viikonloppuna luetuksi kansantauti kirjan nyt pitäisi keskiviikkoon asti kertailla asioita. Keskiviikkona on iltapäivällä sitten koe, josta olisi päästävä läpi. Tuntkintosuunnitelmaa pitäisi rustata kokoon mutta yritän nyt saada ensin tuon kokeen pois alta ja keskittyä suunnitelmaan sen jälkeen.

Aloin puuhaamaan lapsille puuhajoulukalentereita ja samantien niitä tuli tehtyä muutamia myös kummilapsille. Melkein askartelutarvikkeet kalentereihin löytyi kattavasta askartelukaapistani. Muutamaa väriä kartonkia piti ostaa ja vihreää kreppipaperia ja jotain muutakin pientä. (yhdeksän kalenteria ja niissä kaikissa 24 luukkua) näiden lisäksi vielä teen yhden kalenterin, jonka askartelen valmiiksi ja otan tekovaiheessa kuvia tai ainakin valmiin askartelun kuvaan ja laitan nuo tänne blogiin.  Voitte te muut sitten askarella kotoa löytyvistä tarvikeista samanlaisia jos innostusta riittää. Minulla oli ensin vähän toisenlainen blogijoulukalenteri idea mutta se nyt siirtynee ehkä ensi jouluun katsotaan nyt.... Ukolle piti heti sanoa ettei minulla ole yhtään liikaa askartelutarvikeita vaan ihan sopivasti kun saan melkein aina askartelut puuhatuksi kotoa löytyvillä tarvikeilla. Nyt pitäisi kehitellä joku systeemi miten teen luukut. Olin mietinyt erivärisiä kirjekuoria (240kpl) mutta pitäis käydä nuo tarvikeaineet läpi niin että tiedän minkäkokoisia kuoria tarvitsen. Toisaalta olisi hauska laittaa tarvikkeet pieniin kangaspusseihin mutta riittääkö aika ja into ommella 240 pientä pussukkaa ja sitten noita pussukoita olisi meillä viidet tosin niitähän voisi käytää seuraavinakin jouluina... no katsotaan nyt mitä innostun vielä. Voi olla että kangaspussit ja kirjekuoret tulee yhtä kalliiksi ostoksiksi mutta kengas olisi kestävämpää... Pitänee polkasta kangaskaupalle huomenna katsomaan mitä joulukankaat maksaa.

Enkeli1 sai naapurilta huoneeseensa oman telkkarin ja samainen naapuri kauppasi meille myös kirjahyllyä. Hetken pohdinnan jälkeen päätin että Enkeli2 saa huoneeseensa tietokoneen ja laatikostot olkkarista siirretään yläkertaan niin hyllykkö naapurista mahtuisi meille. Nyt pitäisi ryhtyä siirtopuuhiinkin. Mistähän sillekin löytyy aikaa.

Toppavaate laatikotkin kävin taas läpi ja kaikille enkeleille näyttäisi löytyvän toppavaatetta. Kenkä puoli pitäisi vielä tarkastaa.

Nyt enkeli5:lle uunilohta ja perunaa kun tuli pihalta kotiin.

Enkeli

Ai niin piti lisätä että enkeli4 on oppinut R:n ! Vielä kun tuo muistaisi käyttää sitä aina tarvittaessa eikä jokaisen d:n tai l:n kohdalla