Alkaa jo olla viikonloppukin vierähtänyt ohi.

Eilen kävin kummitytön synttäreillä yksin pyörällä. Oli oikein mukavat juhlat ja varsin rentouttavat kun ei ollut omia lapsia mukana.

Illalla pihaan tuli grillailemaan yksi vanha naapuri ja toinen vanha naapuri jäikin sitten meille ihan yökylään.

Enkeli 1 ei saanut huonettaan siivotuksi ja muutenkin on sovittujen asioiden hoitamisesta kiistelty. Alkaakohan tuo teini-ikä nostaa päätään. Nyt tuo siivoaa kiukkuisena huonettaan. Ukko oli sen pihalta ajanut siivoamaan mutta en vielä tiedä oliko ollut puhetta kotiarestistakin. Eipä neidiltä mitään uskalla hetkeen kysellä kun kiukkuaa noin. Kyselen sitten ukolta mitä sopivat kun kotiutuu pihalta.

Pikku enkelit olivatkin siivonneet hienosti sillä aikaa kun kävin kaupassa. Varsin harvinaista herkkua sekin. Ukko olis sitten antanut pienille tikkarit kun niin hienosti siivosivat. Siirrettiin pienten siivouspäivä perjantailta lauantaille kun päiväkoti viikko väsyttää sen verran.

Enkeli 4 käy iltapäivisin ihan ylikierroksella ja pohdinkin että voisin laittaa neidin kerran viikossa jumppaan. Katselin yhtä jumppaa tuosta läheltä ja se alkaa muutaman viikon päästä niin mennään kokeilemaan. Yläkerran isompi tyttökin tulee samaan jumppaan.

Ensi viikon lauantaina 28.8 juhlitaan enkeli 5:n 3v synttäreitä iltapäivällä olisiko klo14 hyvä aika. Kaikki saa tulla tervetuloa! Laittakaa kuitenkin joku ilmoitus
(tähän tai tekstaria) että olette tulossa niin osaan varata riittävästi kakkua.

Nyt aikatauluttamaan ensi viikkoa ainakin kuorot alkaa keskiviikkona.

Enkeli

Enkeli