Maanataina pesutuvassa pesin meijän olkkarin maton. Nyt matto on kuiva tai on ollut jo pari päivää kuivana. Tänään pesin olkkarin lattian ja muutenkin siivosin olkkaria perusteelisemmin. Vielä tässä puuhaa riittää viikonlopulle. Keittiönlattian pesin jo viime viikonloppuna ja saa kelvata tälle kevätsiivolle. Ikkunoita pitäisi alkaa putsailemaan myös. Joka keväiset muurahaiset kävi jo tuossa aikaisemmin kurkistamassa meille mutta hähää olin varautunut hyökkäykseen ja raid pullo vaan suhisi. Eipä ole enää näkynyt! Nyt pitää taas varautua uusinta otteluun kun pyyhin raid jämätkin lattialistoista.

Siivous puuhaa siis riittää. Meneehän tuo äitienpäivä viikonloppu näinkin.

Eilen olin musiikkiluokkien äitienpäivä konsertissa. En edelleenkään tykkää ala-aste ikäisten Tactus kuorosta mutta isompien musaluokkalaisten Sympaatti laulaa kauniisti. Enkeli2 haluaa hakea tuohon Tactukseen ja saa toki niin tehdäkin. Oli kyllä itsekin sitä mieltä että oma Harjun lapsikuoro laulaa paremmin. No katsotaan pääseekö mukaan ja osuuko harjoitukset niin että ehtii sinne. Lapsikuoron kautta kyllä tuli mahdollisuus päästä seurakunnan soittotunneille ennen muita hakioita ja neiti vähän haavaili jos aloittaisi vaikka poikkihuilun soiton mutta katsellaan ja haetaan sinnekin.

Enkeli 4 odottaa innolla synttäreitään. Päivä juhlinnalle on myös päätetty joten ilmoitan sen jo nyt niin voinette suunnitella kesää. Elikäs lauantaina 19.6. tarjoillaan kakkua ja kahvia 5v synttäreiden merkeissä.

Enkeli jatkaa siivoamista...