Olen odotellut päivittämisen kanssa viimeistä SLY pakettia mutta kun sitä ei kuulu niin pitää kai sitä vähän ilmoitella taas itsestään.

Päätin osallistua vielä SLY:n 10 kierrokselle ja sitten jäädä ainakin hetkeksi pois SLY kuvioista.

Olen vähän yrittänyt kerätä listaa lauluista jotka enkeli5 osaa laulaa 12 laulua on kertynyt muutamassa päivässä vaikka monia Titi lauluja laulaa mutta kun kaikkia ei oel ehtinyt pyöritellä tässä parin päivän aikana niin monta on varmasti jäänyt tuolta listaltani pois.

Pitäisi aloittaa suuri vaatteiden vaihto operaatio kun alkaa osa vaatteista vähän kaikille(lapsille) jäämään pieneksi. Suurin osa on vielä sopivia mutta joukossa on niitä muutamia pienempi jotka pitäisi saada karsittua pois. Samalla kaivaa isompia esiin ainakin tuolle pienimmälle joka näkyy venyneen eniten jos vaatteisiin suhteuttaa. Tosin taisi olla ainoa jolla olikin hyvin sopivat vaateet ennestään. Jotenkin tätä puuhaa haulaisi venyttää kevääsen kun sitten tulisi samalla tuo kevään ulkovaate ruljanssi hoidettua tai sitten nyt nämä pienet vaatteet ja keväällä uudella innolla ulkovaatteet tai sitten joudun tekemään toisen liian pienet vaatteet operaation taas keväällä...

Enkeli2 oli tänään koulun diskossa. Enkeli1 lähti kuorosta torstai tytölle yökylään. Enkeli3:lla on huomenna hiihtoa. Enkeli 4:llä normaali kerho  ja enkeli 5:lläkin ihan normaali päivä tiedossa. Ukko on tämän viikon yötyössä ja tämä loppu viikko alkaa olla hankalaa pitää lapsia edes joten hiljaa kun ukko nukkuu tässä samassa huoneessa olkkarissa. Näin loppuviikosta lapset ei enää niin jaksa olla hiljaa ja ukkokin alkaa olla aika väsynyt eteenkin jos on alkuviikosta joutunut heräilemään kovin aikaisin. Olen tuolle ehdottanut että menee tyttöjen huoneeseen nukkumaan mutta ei ole mennyt joten sittenpä heräilee kun lapset riehaantuu.

Jotain herkkua tekisi mieli mutta meillä ei oo mitään hyvää kaapissa tai on tikkareita mutta ei jaksaisi niitäkään nakertaa. Ai onhan tuolla vielä muutama niitä keksejä joita tein. Taidan ottaa niitä jaa siirtyä hetkeksi telkan ääreen ennen nukkumaan menoa.

Enkeli