Ukko lähti jo enkeli 1:den hakuun partioleiriltä ja sieltä sitten jatkavat Helsinkiin katsomaan Suomi-Ruotsi lätkää.

Aamulla ukko sai lahjansa. Enkeli 4 antoi itse askarrellun pöllö kynätelineen. Enkeli5 (minun avustuksella) antoi hienon kortin ja kalsareita, Enkeli2 oli tehnyt autokortin ja ostanut suklaata ja enkeli 3 oli puuhannut tosi hienon kalakortin. Enkeli 1:llä oli myös joku kortti mutta halusi antaa sen lätkämatsissa joten pistin sen reppuun mukaan. Enkeli 2 keitti ukolle myös kahvia mutta kaakkua ei taideta tällä kertaa puuhata. Katsotaan jos ruuan jälkeen jotain keksiä tai lettuja tai jotain puuhaisi. Riippuen vähän siitä miten nuo innostuu olemaan pihalla. Meille satoi ensi lumi perjantaina ja sitä on vielä vähän jäljellä.

Enkeli1:den partikokalenterit tulivat. Otin niitä 30kpl ja 10 on jo myyty joten 20 on jäljellä. Jos sellaisen haluat niin HOPI HOPI!!! Tytöt menee niitä myymään keskiviikkona kaupan eteen joten ennen sitä pitää minulle ilmoitella niin saan otettua kalentereita talteen.

Isojen tyttjen kuoro (Harjun lapsikuoro) osallistuu joululaulu kilpailuun. Kilpailussa on mukana 8 kuoroa täältäpäin. Nämä kuorot laulaa ensin vanhassa kirkossa 12.12 ja 13.12 sen jälkeen he lähtevät kiertämään kauppoja ja kauppakeskuksia keskustassa laulamalla ja levittämällä siten hyvää joulumieltä kaikille. Äänestää saa tekstiviestein ja eniten ääniä saaneet kuorot jatkaa muistaakseni 21.12 vanhassa kirkossa pidettävään finaaliin. Tytöillä on pienoisia "paineita" sillä lapsikuorosta isommat Harjun heleät voittivat kisan viime vuonna! Tytöt siis voivat tulla vastaan Tampereen keskustassa 13.12. ja kun äänestys puhelin numeron saan niin äänestää saa myös pidemmältäkin =). Muitakin jouluesiintymisiä on kuorolle tulossa mutta laitan niistä tietoa lähempänä niin voitte tulla katsomaan jos aikatauluun sopii.

Nyt puuhiin on taas koti kuin räjähdyksen jälkeen.

Enkeli