Katsotaan miten ehtii päivitellä tällä viikolla tai sitten päivittelen usein pitämällä hengähdystaukoa koneen ääressä. Eilen oli pakko illaksi ottaa pesutupa kun kaikki muut illat on allakassa täynnä!

Tänään pitäisi pyykit siivota kaappiin ja muutenkin siivota nyt päivällä. Illaksi on tiedossa Enkeli4:n kerhon vanhempainilta. Kerhotoimintahan on tuttua mutta toinen opeista on uusi ja haluan vähän paremmin nähdä millainen ihminen on kyseessä. Kivalta on tuntunut siinnä ovella nähdessä. Myös uusien lasten vanhemmat tulee vanhempainillassa tutummaksi.

Huomenna enkeli 4:lle ja 5:lle tulee aamupäiväksi hoitaja kun lähden enkeli3:n kanssa kuulotutkimukseen kun edelleen ei kuullut kaikkia ääniä kuulotutkimuksessa neuvolassa. Ne äänet mitä poika ei kuule on jotain tosi korkeita ja tosi matalia ääniä joita ei juuri tarvitsekkaan kuulla ja vain toisessa korvassa olikohan vasen on kuulon alentumaa siis. Mutta tutkitaan nyt eihän siitä haittaakaan ole. Illalla on enkeli 3:n eskarin vahempainilta ja lenkkisaunaankin pitäisi ehtiä. (myös enkeli2:n kuoro. Saa mennä yksin jos en innostu lähtemään mukaan sen kyllä ehtisi ennen vanhempainiltaa )

Torstaina on taas pakko luultavasti siivota taas päivällä. Illalla enkeli1:n vanhempainilta. Torstai-tyttökin tulee iltapäiväksi kun on partiokin illalla.

Perjantaina aamulla pitää katsoa mitä enkeli1 laittaa päälleen kun koulussa on sinä päivänä valokuvaus. Illalla vanhempainyhdistyksen kokous johon liityin että saatiin koko yhdistys kasaan tänäkin vuonna. Vanhempainyhdistys järjestää kaikkea kivaa lapsille koulussa kuten keväällä kävivät teatterissa ym. Illemmalla vielä saunaan.

Lauantaina on pihan asukaskokous ja siivousta taas .

Sunnuntaina tulee Omena perheineen kyläilemään. Vähän suunnittelin vaan muffinseja tarjoiluksi nopeaa ja helppoa. Tein pikeeristä kukkia joita meinasin pistää siihen muffarin päälle. Tässä vielä kuva niistä kukista.

Tulihan niitä muutama väkerrettyä.

Vielä uupuu enkeli 2:n vanhempainilta mutta se tuskin enää tälle viikolle tulee kun ei ole vielä ilmoitettu mitään. Enkeli 5:lle ei onneksi vielä järjestetä vanhempainiltoja. Ensi viikko onkin sitten normaalimpi.

Texun kilpailuun satuin eksymään kun selailin eri blogeja tuon uuden pohjan toivossa.  Osallistuin kilpailuun ja onni suosi ! Voitto on siis jo matkalla. Tuleekohan jo tänään vai vasta huomenna. Mitenhän sitä maltaa odottaa siihen asti.

Samalla kun noita blogeja selasin niin innostuin salaisista kakku/askartelu/neule ja mitä niitä nyt onkaan ystävistä. Olisi kiva jännittää mitä posti tuo mukanaan ja itsekin puuhata paketteja salaisille ystäville. Pitää tuosta hommasta ottaa selvää miten se toimii. Onkos jollakulla ollut salaystaäviä netissä? Oliko kivaa?

Enkeli 5 tanssii ja leikkii Titi-nalle leikkejä. On taas oppinut uusia lauluja. Saunassa laulaa näin:" tana naunahnaa, itu ammehna (ojentelee varpaitaan) tok tok tok tok". Eli jos ette ymmärtäneet niin laulu menee "aikuisten" kielellä näin. Kukko ja kana saunassa, istuivat samassa ammeessa, kukko pesee kanan varpaita ja kana sanoo kot kot kot kot. Nyt lailulistaa kuuluu 5-6 eri laulua. Lisää kuorolaisia tulossa siis kun tuo tuosta vähän kasvaa.

Nyt siivous puuhiin että ei koko päivä mene tässä koneella.

Ai niin piti vielä kertoa että enkeli4:llä on taas poski naarmuilla kun oli kaatunut pyörällä. Kypärä oli päässä eikä muuta tullut kun naarmuja toiseen poskeen. Ukko ei saanut illalla putsata niitä. Kun ei kuulemma sattunut enää. Sillä tytöllä tuota kipukynnystä tuntuu riittävän. Tänään aamulla niitä vähän lääppäsin septidiinillä jos siitä nyt enää mitään hyötyä on. Ihan hyvältä ne näytti.

NYT HOMMIIN!! (pitää huutaa itelleen ei muuten tajuu näköjään)

Enkeli

Ehdin laittaa vähän pyykejä pois ja sitten tuli postin mukana palkintoni!

Suklaa kirjaimia ja numeroita sekä sydämmiä kera loikoilevan lehmäkortin. Olivat säilyneet ehjinä. Kiitoksia vaan kovasti! Näitä en olekkaan vielä kokeillut vaikka niitä olen kaupassa katsonut.

Takaisin hommiin. Hih.

Enkeli