Käytiin jo enkeli 4:n kanssa 4v neuvolassa. Pituutta on kertynyt tasan 100cm painoa 15,3kg. Kesähatun koonkin mittasi mutta ei muistanut merkata sitä tänne vihkoseen. 48,jotain senttiä se oli muistaakseni. Näkö tarkastettiin ja näki molemmin silmin yhdessä ja erikseen kaikki mitä piti neliö oli välillä kuutio tai savupiippu mutta ei sillä ole niin väliä. Kuuli myös linnun piipitykset kun kuulo testattiin. Osaa pomppia yhdellä jalalla ja kävellä viivaa pitkin. Piirtää pääjalkaisia vielä ja osaa piirtää ympyrän ristin ja raksin. Neliö tuotti hieman vaikeuksia mutta enkeli 4 onkin enemmän värittäjä kuin piirtäjä tyyppiä. Neliökin onnistuin kun tehtiin pisteet joiden kautta neliön pystyi piirtämään. Taikalaseilla katsottiin perhosia ja palloja ja kakkuja joista oli syöty palanen. Lopuksi piikki vasempaan käsivarteen ilman itkuja ja palkinnoksi saatiin perhostarra.

Enkeli2 lähti juuri kaverin synntäreille. Samalla tuli katsottua mitä kaverisynntärilahjoja vielä on varastossa ja hyvin niitä vielä riittää ei ihan heti tarvita lisää.

Tänään meinasin mennä kangaskaupaan kysymään mitä maksaa vohvelikangas (saako huutiksesta halvemmalla sielä sitä myytiin 4€/m). Lupasin tytöille että tehdään jokaiselle oma laudeliina vohvelikankaasta ja kaikki saa sen kirjailla itse niinkuin tykkää. Muutakin askartelua olisi haaveissa mutta katsotaan nyt taas mitä oikeasti ehditään toteuttaa. Jotain kirjailu lankaa pitäis ostaa mutta tavallisessa kaupassa ei myydä kuin virkkauslanganpaksuista puuvillalankaa ja sitäkin niin iso kerä että jos niitä nyt 5-6 väriä ostaa niin on hankala löytää säilytystilaa. Minulla on sinistä ja liilaa helmilankaa joka hommaan sopii mutta mistähän sitä saisi osta lisää. Jaa tuossa Pispalassa taitaa olla joku ompelukone/käsityö liike olisikohan sielä. Pitää myös kysyä sieltä kangaskaupasta kun sinne menen. Kaupungissa on pirkanmankäsityöliike jossa myydään kansallispukuja, lankoja ja huovutusvillaa ym. sielä ainakin luulisi olevan mutta jaksanko sinne asti lähteä. No pitää katsoa.

Nyt makaroonilatikon tekoon.

Enkeli