Tänään siis käytiin Tamperetalossa laulamassa koelauluja. Enkeli 2 jännitti mutta ei liikaa. Hyvin oli omasta mielestään laulanut mutta se ei riittänyt tällä kertaa jatkoon. Enkeli 2 haki Brigitan rooliin (roolit valittu pituuden mukaan) johon 345 hakijasta haki myös 100 muuta tyttöä. Näistä sadasta  pääsi huomiselle mukaan 10 ja lopullisen rooliin kaksi eli pää ja vara näyttelijät. Enkeli 2 ei ollut kovinkaan pettynyt vaikka ei päässytkään jatkoon.  Autossa totesi että on kaksi hyvää puolta että ei päässyt. Ei tullut lisätehtäviä ja saa katsoa leffaversiota niin paljon kun haluaa.

Kokemus siis oli oikein mukava nyt voi pohtia syksyksi vaikka uutta harrastusta tai jotain. Yksi kuorolainen ainakin pääsi mukaan hän laulaakin TOSI hyvin.

Lapset sai tänään ekat pääsiäismunat oikein kaksin kappalein ja nyt taistellaan munien sisällöistä. Joku haluaa vaihtaa ja toinen ei ja yhtä ärsyttää kun toiset puhuu kokoajan vaihtamisesta jne.

Nyt siivoamaan ja valmistelemaan enkeli 3:n synttäreitä. Enkeli 3 käski Ukkoa jongleeramaan hänen synttäreillään mut ei toi Ukko osaaHymy.

Enkeli