Tilannekastaus aamuun. Enkeli 5 oksensi illalla/yöllä. Tänään käyn apteekissa hakemassa kassillisen troppia jos siitä lähtisi kunnolla paraneminen. Ainakin osmosaalia, yskänlääkettä, särkylääkettä ja ehkä jotain rasvaa tarvitaan. Ajattelin kokeilla enkeli 5:lle laktoosittomaan maitoon tehtyä riisivelliä ja pikkasen kaakaota mausteeksi jos se kelpaisi. Eilen söi kymmenkunta lusikallista ruokaa mutta aamupalat ja iltapalat ei oikein ole kelvanneet.

Muut enkelit on oikeastaan terveitä. Ei taida enkeli1:n vatsakaan enää olla löysällä.

Pesutuvasta on myös varattava aika. Keittiö kiiltää kun olen sitä puunannut samoin molemmat vessat on pesty. Eilen illalla raknnettiin olkkarin pöydälle autorata joten pöydänkin sain siivottua. Olkkarin lattiakin piti pestä mutta sitä en eilen enää jaksanut puuhata.

Eilen kävi myös pikku onnettomuus. Nostin perunakattilaa pois liedeltä ja siitä loiskahti kiehuvaa vettä enkeli 5:n olkapäälle. Kyllä sain nopeasti kattilan tiskipöydälle ja patakintaat pois käsistä. Nappasin vaatteet pois enkeli 5:ltä ja kiikutin olkkariin. Sitten kastelin kylmällä vedellä rupparin ja pidin sitä palo kohdassa. Välillä tuuletin rupparia taas kylmäksi. Pahasti ei käynyt mutta pieni punainen jälki siihen jäi jota nyt on rasvattu. Neiti ei arista kohtaa joten ei taida olla kovin kipeä. Tämän aikana pyysin enkeli 3:a siirtämään jauhelihapannun pois kuumalta levyltä kun jäi sen paistaminen kesken. Hyvin poika osasi homman. Ukko oli tuolloin viemässä lasipurkkeja kierrätykseen ja isot enkelit pihalla. Taas tuli huomattua kuinka sitä osasikin toimia ripeästi ja oikein tositilanteessakin.

Kinkku on paistettu ja maistettu sitä odottelin eilen puoleen yöhön asti ennen kun pääsin nukkumaan.

Nyt teetä ja aamupalaa. Tulee tosi hyvää ja pehmeän makuista teetä sillä keittimellä.

Enkeli