Taas päähalki! Tällä kertaa enkeli 4 juoksi sotkuiseen lastenhuoneeseen ja kaatui.  Löi päänsä johonkin leluun ja otsassa 1-1,5cm vekki.  Lähtivät sitä näyttämään vaikka tuskin siihen nyt tikkiä tarvii varmaan teippaavat vain kiinni. Mutta on nyt käyty kuitenkin näyttämässä. Ihme koheltaja tuo neiti.

Eilen unohdin aivan kokonaan enkeli 2:n kuoron. Illalla joskus klo20 aikaan tajusin vasta että on keskiviikko ei sitten menty kuoroon. Jotenkin elin koko päivän tiistaita =). No eipä tuosta kovasti haittaa taida olla että yksi kerta jää väliin.

Tänään on torstai (olen sitä hokenut koko aamun) ja enkeli 3:lla kerho iltapäivästä. Haaveilein pääseväni kirpparia kiertämään mutta pitää nyt katso ehdinkö kun nuo nyt lähti sinne pään paikkaukseen. Ukko menee töihin klo13.

Enkeli aamutuimaan

Pää liimattu kasaan ja taas mennään.
1432152.jpg
Taitaa tulla vielä komea mustelma tuohon haavan ympärille.

Enkeli 3 on kerhossa (muistin viedä) ja enkeli 4 ja 5 nukkuu. 1 ja 2 enkelit pääsee just koulusta ja heitä alan kohta odotella kotiin.

Viikonloppuna alkaa pyörien kunnostaminen kevät kuntoon. Enkeli1:n kaveri jo on saanut pyörän ja sitä eilen vinguttiin jo kovasti meillekin. Enkeli1:n pyörä vaatii vaan kevät huollon mutta enkeli2:n pyörän kanssa onkin sitten ongelmaa kun neiti talven aikana hukkasi avaimensa ja pyöränavain meni tietenkin siinnä mukana. Enkeli1:n pyörän avain otettiin sitten heti talteen talveksi että jos avaimet hukkuu niin saadaan kevällä pyörä auki. Pieni aavistus on että enkeli 2:n  pyörässä pitäisi olla vara-avain mutta vannomaan en mene sekin pitää tässä tarkistaa. Sitten alkaakin pähkäily millä tuo pyörä tiirikoidaan auki. Hyvää tiirikka miestä tai naista siis voidaan tarvita olkaa valppaina.

Kevättakit/puvut löytyi koko katraalle ne otettiin käyttöön eilen ja kypärät on myös sormikkaita taitaa olla kivasti mutta lenkkari ostoksille varmaan joudumme tässä viikon parin sisään lähtemään.

Nyt kaivamaan pyörän avaimia ja tutkimaan kenkätilannetta. Enkeli2 jo kotiutui  meni vain 7min koulumatkaan tää on ennätys!!! Enkeli1 vielä viipyy.

Enkeli iltapäivä rahkalla