Kirkkosanomista löysin sopivan harrastuksen itselleni muutamaksi kuukaudeksi.
Afrikkalaista messua aletaan valmistella meidän seurakuntaan ja hakivat "tavis" kuorolaisia lauluryhmään. Sinne sitten menin mukaan laulamaan. Ihan kiva oli laulaa kunnolla pitkästä aikaa. Tai ainahan minä laulan kunnolla =). Porukkaa ei ollut paljoa mutta kivasti eri ikäisiä oltiin. Etsittiin aluksi oma ääntä ja sitten laulettiin, ja käveltiin ja laulettiin, laulettiin hymyillen, laulettiin vihaisesti jne. Ensi viikolla uudestaan ja "laulukoulu" päättyy esiintymiseen afrikkalaisessa messussa huhtikuun olisiko ollut puolivälissä.

Enkeli 5 tutustuu aivaan uusiin maihin (ukon sanojen mukaan) on kovasti kiinnostunut mitä löytyy tuota eteisestä päin. Tuohon keittiön oven taakse uskaltautuu kurkkimaan mutta pidemmälle ei ole mennyt.

Nyt pitää ottaa enkeli 5 syömään. Ukko meni vaihtamaan enkeli 4:ltä kestovaipan pois kun se malli ei pidä yöpissoja sisällään. Näin kauan se meni että sai ukon vaihtamaan kestareita =). Tosin kertavaippan tuo laittoi tilalle kun en ole vielä hankkinut yökestiksiä =). Kahdella kestovaipalla ei pitkälle pötkitä. no pian noit tulee lisää. Vaarallinen paikka tuo huutonetti en suosittele ;o).

Enkeli