Kaksi koululaista tänään meni kouluun. Minäkin pääsin luokkaan hikoilemaan tunniksi. Hieman oli kuuma kun oli 25 oppilasta ja jokaisella 1-2 vanhempaa mukana siihen väkimäärään pienessä tilassa. Päätettiin sitten heti aamu ja iltapäivä ryhmistä. Enkeli 2 on iltapäivässä missä on ainakin kaksi tuttua eskarikaveria. Kouluun olisi saanut jäädä ruokatuntiin asti mutta päätin kuitenkin lähteä kotiin jo kymmeltä kun oli välitunti että ehdin neuvolaan.
Enkeli 1 juoksi heti kavereineen leikkimään ja tapasinpa jo enkeli 1:n uuden open siinnä välitunnilla kun menin häntäkin tapaamaan. Tuntui ihan mukavalta nuorelta opelta tuokin ja enkeli 1:den mielestä oli myös kiva ope kun ei antanut läksyjä =).

Neuvolassa kaikki oli hyvin paino oli puoli kiloa yli 80 eli ei sitten pitänyt tuo "painoraja" tällä kertaa. Pissasta löytyi proteiinia mutta näyte oli niin niukka että sain tikkuja kotitestiä varten ja se oli ihan puhdas. Verenpaine oli hieman koholla joten jos tulee pänsärkyä tai näköhäiriöitä niin pitää soitella neuvolaan että ei raskausmyrkytys iske. Minä luulen että paineet on koholla jo ihan tästä kuumasta ilmasta. Oikea käsi puutuu vähänväliä. Yöllä pahimmin mutta myös päivällä. Sille ei voi mitään. Ilmeisesti vauvan pää painaa suuria verisuonia ja hermoja lyttyyn niin ei sitten pääse veri kiertämään joten vaivan pitäisi hävitä heti vauvan synnyttyä. Tyhmää vaan herätä monta kertaa yössä ravistamaan kättä että lähtee veri edes vähän kiertämään.

Ukko on ollut tämän päivää kotona. Pyysi tämän päivän vapaaksi että pääsee viemään enkeli 2:ta kouluun. Pääsin siis neuvolaan yksin. Nyt ukko on kasaamassa meidän vanhaa sohvaa kerhohuoneeseen. Äsken ompelin paikat uudestaan kiinni sohvatyynyihin ja eilen illalla pesin uuden sohvan kankaita nekin silitin kuiviksi ja ovat nyt asennettuina takisin paikoilleen. Vähän pitää siirrellä huonekaluja että sopii mukavammin  huoneeseen. Taidankin alkaa hommiin nyt heti. Ukko oli sitä mieltä että vauva voisi hyvin syntyä jo! Minä annan luvan vasta viikonlopuksi että ehditään syksyn ekaan perhekerhoon ja enkeli 3 ehtii omaan kerhoonsa tällä viikolla torstaina ja perjantaina.

Enkeli ...alkaa tutkia vähintään mitä tuo ruokapöytä on kerännyt taas tavaraa päälleen noin ison kasan ja ehkä intoutuu siirtämään pari kirjahyllyä sinne ja tänne...

Hih oli pakko vielä tulla kertomaan että meidän sohva sai sittenkin uuden "oikean" kodin. Meni tuohon enkeli 1 rinnakaisluokkalaisen kotiin. Siellä äiti on omepelutaitoinen ja tykkää tehdä uusia sohvanpäälisiä. No hyvä että kelpaa. Mitähän sitä siten vie tuonne kerhohuoneelle kierrätettäväksi =). Hyvä sohvahan se on patjat ja kankaat vaan oli tosi huonossa kunnossa. Päkäpäällekin tiedoksi että vanha sohvasi jatkaa edelleen tärkeää tetäväänsä =).

Enkeli