Perjantaina siis eilen meille saapui jo muutamia viikkoja odotettu uusi perheen jäsen Salama. Olemme jo jonkin aikaa haaveilleet että koira olisi kiva mutta ajatuksena on ollut että ensin kissasta aika jättäisi mutta nyt kun tuli perheeseemme sopiva pentu vastaa niin päätettiin tarttua tilaisuuteen.

Tämmöinen ihanuus se nyt sitten on.

syksy13%20016-normal.jpgsyksy13%20125-normal.jpgsyksy13%20021-normal.jpgsyksy13%20019-normal.jpg

Pieni herra sopii perheeseemme kuin nenä päähään. Hän on energinen ja utelias. Hereillä pentu ei pysy hetkeäkään paikoillaan leikkiä ja tutkittavaa on näiden parin päivän aikana riittänyt yllinkyllin. Pentu on sekarotuinen ja siinnä on jack russelia ja lapinkoiraa.

Väiski on pennulle jo paikkansa näyttänyt ja pelkää koiraa aivan mahdottomasti. Kiertää pennun aina niin kaukaa kuin mahdollista. Tänä iltana on uskalatautunut jo muutaman kerran sohvalle ukon syliin kun pentu on rauhassa nukkunut korissaan joten ehkä noista voi vielä joskus tulla kavereita.

Tänään käytiin Enkeli 4 ja 5 kanssa seurakunnan, harjun veikkojen ja lions clubin järjestämissä syyskilpailuissa urheilemassa. Pienet enkelit kävivät itse ilmottautumassa kisaan ja hieman väärin olivat sanoneet syntymä vuotensa kun enkeli 5 kilpaili 2005-2006 syntyneiden kanssa ja enkeli 4 2002-2004 syntyneiden kanssa. Eli vuotta liian vanhaksi oli neidit laitettu. Siinnä vaiheessa kun minä kömmähdykden huomasin oli neidit kisaamassa viimeistä lajiaan. Kumpaakaan asia ei haitannut niin ajattelin että näillä mennään nyt loppuun asti ei se nyt kai niin tarkkaa ole.

Hienosti neidit kuitenkin pärjäsivät enkeli 4 oli 3-ottelusssa joka sisälsi kuulantyöntöä, juoksua ja pituushyppyä hienosti 9. ja enkeli 5 3-ottelussa 10. Yksilölajeissa enkeli 4 loisti hienosti 1000m juoksussa oli 3. samoin 60m juoksussa. Näistä neiti sai palkinnoksi hienot pokaalit!

syksy13%20130-normal.jpg

Enkeli 5 sai osallistumisesta palkinnoksi kunniakirjan ja tavapalkinnon

syksy13%20135-normal.jpg

Tytöt olivat saavutuksistaan onnellisia ja äiti tietenkin ylpeä.

Enkeli