kes%C3%A413%20001-normal.jpg

Isäni rakensi munulle mökin ja minä maalasin sen viimeviikolla. Kukat on enkeli4:n synttäri ruusut =).

Mökillä oltiin siis viikonloppu ja kovin oli sateista. Jotain kuitenkin saatiin puuhatuksi.

kes%C3%A413%20003-normal.jpg

Ukon pistin "ulkoruokintaan" ;o). Muuten oli kuulemma hyvä mutta sai tehtyä patjaan reijän ja loppu yön oli nukkunut terassilaudoituksella. No pitänee ottaa polkupyörän paikkausaineet mukaan ja paikkailla patja kuntoon.

kes%C3%A413%20005-normal.jpg

Maakellarin seinät alkaa löytämään paikkainsa. Voi kuitenkin olla ettei saada kellaria muurattua tänäsyksyna vaan homma jää kevääseen.

kes%C3%A413%20006-normal.jpg

Kellarin vasemmalle puolelle tulee kunnon portaat kunhan saadaa jättikivet siirretyksi pois edestä. Ukot jatkaa tätä projektia ensiviikonloppuna tai niin ovat suunnitelleet.

kes%C3%A413%20007-normal.jpg

Kellarin oikealla puolella on parin metrin mittainen "tunneli" Täältä tunnelista löytyi niitä pulloja ja niitä löytyi vielä lisää tänä viikonloppuna.

kes%C3%A413%20010-normal.jpg

Tässä lopullinen pullokokoelma 72 pulloa! Suurin osa "kossupulloja" On siinnä muutama viikonloppu vierähtänyt näitä juodessa. Nyt pitäisi päättää mitä pulloilla tehdään. Ehkä menevät pesun jälkeen simapulloiksi niin sitten on meillä simaa tulevina vappuina =D.

kes%C3%A413%20012-normal.jpg

Vaatimattomasti kiviTIE näyttää nykyään tältä. Yllättävän hyvin on kivet pysyneet paikoillaan.

kes%C3%A413%20018-normal.jpg

Pari uutta eläin naapuriakin oli saatu hiirihaukka tsm. liiteli läheisen niityn yllä ja rannan mäntyyn oli tehnyt kaksi oravaa pesänsä.

kes%C3%A413%20022-normal.jpg

Kunkkumummon kanttarelli paikkaa kävin taas etsimässä. Tuskin sitä vieläkään löysin mutta muutamia kanttarellejä löytyi sieltä täältä metsästä. Meille ei kanttarellit maistu mutta viedään sienet kunkkumummolle maanantaina. Sieniä on kiva kerätä vaikka en niistä tykkääkään. Samaa sarjaa kuin että kahvi tuoksuu hyvältä mutta maistuu ihan kamalalta =).

kes%C3%A413%20024-normal.jpg

Vielä kuva kotipihan kypsyvistä tomaateista kovasti ovat kasvaneet.

Huomenna alkaa työt minulla ja enkeli 5:llä eskari. Tiistaina isommilla enkeleillä koulu ja siitä ne syksyn rutiinit lähtee käyntiin. Eskarireppu on pakattuna. Harjan ja muutaman pampulan sinne vielä lisään ja tossut. Itselle pitäisi pakata ainakin työkengät ja teepusseja. Vähän jänskättää =).

Enkeli