Työt ja lasten harrastukset pitää elämän kiireisenä näin palmusunnuntainakin. Perjantaina enkeli  3 lähti kuoroleirille ja enkeli 1 partioleirille. Lauantain askarreltiin loppujen enkelien kanssa viromis oksia ja tänään on lapset käyneet virpomassa kaikki muut paitsi enkeli1 joka on kuulemma jo liian iso virpomaan. Minä varasin 36 karkkiaskia noidille palkkioksi eikä ne edes riittäneet joten kävin ostamassa 24 lisää. 37 virpojaa on ovella käynyt =). Viime vuonna kävi parisenkymmentä virpojaa johon oli laskettu myös omat lapset. Tänä vuonna ei omia ole tuohon 37 laskettu. 

Ensiviikolla kuvataan keskiviikkona jumalanpalvelus joka esitetään pitkänäperjantaina yle1 kanavalla klo10 jos oikein muistan. Jumalan palveluksessa solisteina laulaa sekä enkeli 2 että enkeli 3. Katselkaahan siis silloin telkkaa.

Seuraavan kerran enkeli3:lla on esiintyminen 20.4 jolloin laulavat kuoron kanssa Vivaldin Gloriaa. Enkeli 2 harjoittelee tyttöjentuvan kanssa näytelmää jonka kutsunäytös on 17.5 ja seuraavalla viikolla iltaisin lisää näytöksiä. Enkeli 4:llä on 7.5 mestareiden ilta jossa katsotaan mitä yhteistyö tokaluokan ja eskareiden kanssa on tuottanut. Enkeli 1 haaveilee saavansa meiltä luvan ottaa yhden perjantain vapaata koulusta mennäkseen Helsinkiin ruinaamaan Justin Bieberin nimmaria johonkin ostoskeskuksen. Vielä pitää tutkia löydetäänkö jostain neidille esiliinaa tuoksi päiväksi. Pitänee alkaa ottamaan asiasta tarkemmin selvää. Enkeli 5 teki pääsiäisoksien lomassa päikkytädeille jo kevään kiitoslahjat ja odottaa nyt kovasti kevätjuhlaa että pääsee noita antamaan ja sitten päikkytädin saavat kuulemma halata häntä. 

Sitten alkaakin olla jo kesäloma näillä näkymin olen kesän työttömänä ja voin olla lasten kanssa kotona ja hyvä niin. Vielähän tämä voi tästä muuttua mutta sitten en kyllä tiedä miten saadaan lastenhoito järjestettyä jos saan jostain töitä kesäksi. Enkeli 5 varmaan saa kesän jatkaa päikyssä mutta luulen että isommat enkelit ei pärjää yli 8h keskenään koko kesää kun ukolla ei ole yhtään kesälomaa. No asiat selkentyvät kevään aikana.

Kovasti jo odotellaan että lumet pihalta sulaa ja päästään tokimaan kukkapenkkejä. Liljakukot ilmestyivät liljoihin viimekesänä joten saa nähdä miten liljojen käy. Viimevuonna kylvin myös orvokkesa kukkapenkkiin siementämään ja niitäkin saan siis seurata lähtevätkö kasvamaan vai ostanko uudet orvokit. Syksyllä laitetiin myös krokuksia ja tulpaaneita multaan joten heti keväälläkin riittää jännitettävaa. Myös viime kesänä tehdyn kivikkopenkin talven kestävyys on jännitettävänä.Siis saisi noi kinokset pian jo sulaa. Tänään jo vetelin puroja pihatielle jos saisi siten lumen nopeammin pois =).

Jaaha nyt tuli tärkeimmät kuulumiset päiviteltyä ja palmusunnuntain saunakin vielä odottaa. Hyvää pääsiäistä jos en ehdi enää ennen pääsiäistä kirjoittelemaan.

Enkeli