Eilen oli viralliset valmistumisjuhlat koulussa ja sen jälkeen mentiin luokkalaisten kanssa syömään. Nyt sitten olisin valmis lähihoitaja pitää vielä hakea se oikea lähihoitaja nimike että ei luulla valehoitajaksi smiley. Kiirusta pitää edelleen. Minä olin ihan laskenut että harjoittelun loputtua olen hetken vapaa ja ehdin tehdä kaikenlaisia sitku hommia kuten pyykkivuori, joulukortit, paketit ym. joulujutut mutta toisin kävi. Sain ensin parinpäivän sijaisuuden ja sitten lisää niin että nyt on sijaistettu kuukausi. Huomenna olisi taas kerran viimeinen työpäivä ja tälläkertaa ehkä pysyvä sellainen kun välipäivien ajaksi päikkyihin tulee sijaiskielto. Ehkä sitten olisi aikaa käydä kelassa ja työkkärissä ja puuhata niitä rästihommia. 

Ensin kuitenkin juhlitaan joulua. Me olemme koko joulun kotosalla. Saapi siis tulla käymään jos siltä tuntuu. Joulukortit sain lähetetyksi mutta miltein kaikki paketit on vielä täällä. Postissa ei taida enää ehtiä jouluksi mutta katsotaan nyt miten noiden kanssa käy. Ehkä käytän "joulupukki oli tuonut väärään paikkaan" -kortin tänä vuonna muutaman kummilapsen kohdalla omien lasten kummit kyllä jaksavat odottaa pakettejaan vielä joulun jälkeenkin eikö niin?angel. Myös pari kummin lahjaa ei ole tehty valmiiksikaan mutta onhan tässä vielä viisi yötä jouluuncool.

Arkartelu/käsityö rintamalle kuuluu myös kiireistä. Eilen pikapikaa huovuttelin pesukoneessa jättihelmiä joista punoin valmistujaisjuhliini korun kaulaan. Tänään se ihastuti töissä lapsia ja aikuisia. Nyt mielessä pyörii pallonmuotoisen jäälyhdyn valmistaminen ja kovasti odotellen myös nuoskalunta kun hattivatit mielessäni odottaa luomistaan ja moni muukin idea jo päässä pyörii.

Blogin päivitys tässä tohinassa on jäänyt taka-alalle mutta toiminta jatkuu vaikka sitä ei mihinkään ikuistetakaan.

Hei onkos kukaan kokeillut tuota tonttujumppaa? Minä enkeli5:llä kokeilin ja hän taipui kaikkiin asentoihin ja liikeisiin joten jumppa sopii myös lapsille. Itse piti myös toteuttaa jumppa mutta eipä sitäkään ole ehditty mutta ehkä sitku on aikaa enemmään toteutan tehotonttuna koko jumpan. Huominen luukku taitaa hieman myöhästyä kun tänään ei enää jaksa kirjoittaa ja neljä luukkua tuossa odottaa vielä kirjoittamistaan. Saatte siis jännittää luukkua 20 vähän pidempään. Äh huomenna on enkeli 2:n, 3:n ja 4:n joulujuhlat illalla, joten kai se on pakko kirjoittaa tuo luukku vielä ennen nukkumaan menoa.

Enkeli keskeltä sitku-elämää