Eilen oli teimme hienon retken viikinsaareen. Saaressa oli normaali toiminnan lisäksi lasten varaslähtö tanssipitoihin ja sen johdosta muutakin ohjelmaa. Matka kuitenkin alkoi laivalla.

Enkeli 5 yritti nähdä kaloja. Samoin enkeli4 mutta ei sielä näkynyt kuin potkurin kuohuja

Saaressa kiersimme aarteen etsintää viikinkien jäljillä. Palkaksi saimme osan aarteesta "timantteja". Aarteen etsinnän jälkeen toihuttiin hetki puistossa. Sitten menitiin kuuntelemaan loppusoitot konsertista. Konsertin jälkeen osallistuttiin arvontaan ja saimme kuulla että kantele pajat alkaa klo15 joten aikaa oli runsaasti. Aika meni mukavasti pelatessa sählyä ja puistossa leikkiessä. Syötiin myös eväitä pasteijoita, mehua ja porkkanoita. Pian kello oli kolme ja päästiin kokeilemaan kanteleensoittoa.

Aluksi enkeli4 ja 5 soitti vuorotellen samalla kanteleella mutta lopuksi enkeli 5 sai oman kanteleen ja minäkin sain oman kun osa lähti aikaisemmalla laivalla kotiin. Aika kivasti se meni.

Lopuksi vielä miltein tunnin odottelu laivaan sählyä pelaten ja kas kummaa saatiin vielä puhelu että onni oli suosinut enkeli3:a ja hän oli voittanut tanssipitojen t-paidan ja kangaskassin.

Odotellessa laivaa ja ipanat istuivat nätisti italialaisturistien mallina kun halusivat kuvata kauniita suomalaislapsia.

Rannassa ukko tuli auton kanssa vastaan niin ei tarvinnut enää bussilla lähteä sompailemaan. Kiva retki oli vaikka aina joutuukin odottelmaan jotain kuten laivaa ja tällä kertaa enkeli3:n mielestä kaikki luppoaika oli "booring". Isot enkelit eivät haluneet mukaan. Ovat kuulemma käyneet niin monta kertaa viikinsaaressa eikä sielä oo mitään tekemistä.

Enkeli