Viikonloppu meni hulinassa. Meillä oli kolme hoitolasta. Perjantaina vähän uitiin altaassa kotipihassa. Kun lapset oli laitettu nukkumaan ukko jäi heidän unta vahtimaan ja minä polkaisin pyörällä kaupunkiin. Oliver oli taas kaupungissa ja pitihän sitä käydä katsastamassa keikka. Launtaina enkeli1 kävi partion duunileirillä. Tuli kuitenkin yöksi kotiin. Muuten päivä menikin kotoisasti leikkien ja pari dvd:tä katsottiin myös. Iltapäivästä muovattiin askartelumassasta peikkoja. Nyt odotellaan että ne kuivuu niin päästään vielä maalaamaan niitä. Sunnuntaina siivoilittin viikonlopun jälkiä ja odoteltiin että hoitolapset haetaan pois. Ukko vei Enkeli 1:n ja enkeli2:n taasen kerran särkkään pyörimään.

Tänään kävin jo kolmen pienimmän kanssa lastenliikennepuistossa ja kaikki saivat ajokortin. Vähän on vielä enkeli 5 välillä ajautui väärälle kaistalle kun kääntyi katsomaan muita ajajia mutta aika hyvin se jo lopuksi meni. Pitää kuitenkin perässä kulkea vielä muistuttelemassa. Enkeli 3 olisi halunut ajaa poliisikortin mutta siihen pitää ensin käydä useampana päivänä ajamassa että sen saa. Huomenna kuitenkaan ei päästä liikennepuistoon kun vanhankirkonpuistossa olisi lasten yhteislaulutilaisuus ja keskiviikkona ajattelin että voitaisiin lähteä Viikinsaareen laivalla. Torstaina on varmaan syytä pitää jo ihan toiminta vapaapäivä 

Sillävälin kun olin pienten enkeleiden kanssa liikennepuistossa oli enkeli2 leikannut veitsellä sormeensa. Hyvin neidit olivat kuitenkin selvinneet haaverista kaksin. Enkeli 1 soitti minulle puistoon kun haava oli jo laastaroitu. Kotiin tullessa katsoin haavan ja vaikka se oli aika syvä niin eiköhän saada se kotikonstein umpeen. Onneksi enkeli 1 käy partiossa ja on sielä saanut ensiaputatoja haavoihin. Nyt niistä oli oikeasti hyötyä!

Jaaha ukko tuli kotiin pitänee lähteä pohtimaan mitä syödään tälläviikolla.

Enkeli