Kovin on kiireistä taas ollut elo mutta kohta helpottaa. Tänään sain ensimmäisen tutkintosuunnitelma version lähetettyä open tutkittavaksi. Vielä pitäisi työssäoppimisen tehtävä väkertää jos perjantaina olisi sen vuoro kun on etäpäivä. Tostaina jos tuo sunnitelma nyt menee helpolla läpi yritän päästä poliisilaitokselle tilailemaan jonkinlaista uutta henkilötodistusta. Äänestyksen jälken huomasin että hups passi on mennyt vanhaksi viime syksynä. No hyvin tuo on tähän menessä käynyt henkkarina ja äänestykseenkin kelpasi. Mutta olisihan se hyvä olla joku voimassa oleva henkilöllisyys todistus. 

Taisin unohtaa kertoa niistä meidän perheen lasten varjoäänestys tuloksista. Toiselle kierrokselle lapsilla selvisi Arhinmäki ja Esayja. Sari sai pienten tyttöjen äänet sillä että näytti ehdokaista eniten äidiltä. Ei päässyt lasten ehdokkaat jatkokierrokselle. Toisella kierroksella ei varjoäänestetty kun oli kiirusta riitämiin. Ukon kummipoika oli yökylässä koko viikonlopun ja pikkumummokin oli yhden yön kylässä että näki sunnuntai aamuna enkeli3:n eka esiintymisen pp:ssä. Tuona viikonloppuna poika oli myös kuoroleirillä joten tohinaa riitti.

Tänään minulla oli etäpäivä. Pitäisi olla koulua tämä viikko mutta opet oli laittaneet etäpäivä maanataille ja perjantaille niin saadaan kaikki ajoissa palautettua tehtävät ja suunnitelmat. Suunnitelman sainkin tänään valmiiksi ja palautin saman tien opelle. Jos suunnitelma on hyväksytysti suuniteltu et tarvitse osallistua tostain aamutunneille. Joten siinnä sitten niitä henkkareita hakemaan. 

Tänään oli myös Enkeli3:n ja Enkeli1:n vanhempain vartit. Enkeli 3:n ope sanoi että hyvin on mennyt tosin nyt on viimeviikoina ollut paljon unohduksia. Me kun ollaan ukon kanssa kiltisti uskottu että poika on läksynsä tehnyt kun hän on niin sanonut mutta nyt pitää tarkistaa joka kirja ja tehtävä taas hetken että loppuu nuo unohdukset. Enkeli 1:n opettaja kyseli tuntoja yläasteelle siirtymiseen. Neiti totesi että jännitys alkaa hävitä vähitellen. Jossain vaiheessa oli vähän hirvittänyt kun kaikki höpisi vain kenet kukakin haluaa samalle luokalle kanssaan. Enkeli1:lle ei ole mitään väliä ketä luokalle tulee kun neiti ei vuodessa ole saanut ketään sydänystävää. Myös enkun asiat puhututti. Meillä on marmatetttu jo pitkään enkun open määräystä vastaan että jokaisen pitää saada vähintään 8 verbikokeesta ennenkun opettaja päästää kokeesta läpi. Neiti on saannut seiskoja ja yhden kympin. Nyt opettaja kertoili enkun open terveisenä että neidillä olisi mahdollisuus saada todistukseen jopa kiitettävä enkusta jos vähän tsempaisi sen kanssa. Viime todistuksessa oli 8 mutta Enkeli1:lle riitäisi hyvin seiskakin. Pitäisi keksiä joku hyvä motivointi keino jolla saisi neidin yrittämään enemmän että pitäisi edes tuon kasin. No pitänee pohtia. Rahaa en haluaisi luvata kokeista koska sitä pitäisi sitten antaa  myös ainakin enkeli2:lle joka tuo melkein joka kokeesta hyviä numeroita.

Jaahas lastenohjelmat alkoi joten pitää lähteä kauppaan jatkan kirjoittelua kun palaudun kaupasta.

Enkeli

...jatkuu 18.26

Työharjottelussa on ollut mukavaa. Ihania lapsosia. Yhden pojan jolla on ollut matematikassa hankaluuksia sain innostumaan ihan hurjasti kertolaskuista. Opettaja monena päivänä tarjosi läksyksi helpommasta kirjasta plus ja miinuslaskuja niin poika totesi että haluaa tehdä kertolaskuja minun kanssa iltapäiväkerhossa. Samainen poika jutteli käytävällä kavereiden kanssa ja totesivat porukalla että minä olen paras kaikista avustajista hurjaa suitsuitsutusta siis on saatu oppilaiden suunnalta. Myös ip-vetäjä totesi kun kyselin paikkaa kevään harjoitteluun että tottakai me sut halutaan tänne kun oon olllu niin ihana. Harjottelupaikka on siis tiedossa kun saadaan muodollisuudet kuntoon. Jee jee!

Olen järjestellyt kuvia lasten omiin kansioihin tässä muutamana iltana ja ihania kuvia on tullut vastaan samoin hauskoja videopätkiä. Myös pikku enkelit 4 ja 5 tykkää katsoa kuvia. Pitäisi saada kuvat paperi muotoon ja lasten valokuvakansioihin ei vaan aika tahdo riittää jos vaikka kesällä olisi aikaa ja innostusta tähän hommaan. Hiihtolomalla meillä on koko perheellä lomaa mutta lapset järjesti tekemistä huonejärjestelyiden osalta. Enkeli 1 ja 2 haluavat taas samaan huoneeseen. Enkeli3 saa enkeli 2:n vanhan huoneen ja ipanoille tulee näin vähän enemmän tilaa. Myös pienten vaateiden kasoja pitäisi raikota ja talvikengistä katsoa sopivia kenkiä enkeli 4:lle ja enkeli 3:lle jos löytyy muuten on riennettävä kaupaan ostoksille.  Puuhaa siis riittää lomallakin. Nyt vähitellen lapset nukkuman.

Enkeli lopettelee megapäivitystä kun ei ole ehtinyt hetkeen päivittelemään.