Tällähetkellä me molemmat päästään ukon kanssa töistä niin että olemme kaikki kotona n.klo17. Maanataina lähdettiin ukon kanssa tästä ruokakauppaan ja sielä totesin että talvekenkäni vetelevät ihan viimeisiään joten pakko lähteä pyörähtämään myös muilla kaupoilla että löydän uudet. Joskus hieman ennen klo20 olin viimein kotona. Hippasen hiukoi kun töissä lounas on jo klo10 ja välipalalla olen juonut vain muutaman kupin teetä (ilman sokeria). Siinnä siten pistin lapsia petiin ja sen jälkeen aloin rustaamaan työssäoppimien tavoiteita kasaan. Onneksi sain ne nopeasti kirjoiteltua ja vähän jo kirjoittelin alustavaa näyttösuunnitelmaakin. Hieman tuo näyttö mietityttää kun koululla ei oiken ole tällähetkellä ketään joka voisi ottaa näytön vastaan mutta lupasivat että jotenkin tuo homma hoidetaan. Pitänee vetäistä varareksiä hihasta että mites asian kanssa nyt tehdään. 

Tänään lähdin töistä aikaisemmalla bussilla että ehdin Enkeli3:n kanssa bussilla takaisin kaupunkiin ja ensimmäisiin Pirkanpoikien harjoituksiin. Kyllä tuon kanssa kiirtettä pitää että ehditään yhdessä näin alkuun. Klo16.24 on minun bussi töistä täällä kotona pysäkillä ja klo 16.37 lähtee bussi toiselta pysäkiltä jossa enkeli3:n on viimeistään oltava kyydissä. Harjoituksissa selvisi että harjoitukset onkin kahdesti viikossa tiistaisin ja torstaisin. Ensimmäisen kuoroleiri on 4.2 ja 5.2 ensimmäinen esiintyminen kynttilänpäivän messussa tuomiokirkolla klo10. Tämä harrastus kustantaa 130€ vuodessa ei kauhean paha jos vertaa sitä enkeli2:n pianon soittoon mutta aika paljon enemmän kun enkeli 1:n partio .  Oikein mukavalta harrastukselta tuo kuoro tuntui näin vanhemmankin näkökulmasta. Toivottavasti enkeli3 viihtyy myös hyvin ja oppii pian kulkemaan itse kuoroon bussilla.

Enkeli 2:ta ei onni suosinut musikaalihaussa ja jatkopaikka jäi haaveeksi. Hän kuitenkin jo kyseli että mennäänkö me sitten katsomaan se musikaalin kun se tulee Tampere-taloon ja lupasin että mennään.

Huomenna pitää pyytää töistä viimeinen tunti vapaaksi että ehdin enkeli5:n kehityskeskusteluun. Torstaina ei mitään menoa kun Enkeli 3:n PP(kuoro) on peruttu ja perjantaina mennään töissä lasten kanssa uimaan. Mitähän siitäkin tulee? Viikonloppuna ehditään toivottavasti kokeilemaan hiihtämistä enkeli 5:n kanssa kun saavat ottaa sukset päiväkotiin (hiihtävät päikyn pihalla) mutta en uskalla niitä antaa sinne mukaan jos ei ole ensin kokeillut niitä tässä kotona. Jotenkin nuo näyttää kauhean suurilta. Maanataina taas normaalit enkeli 1:n partio ja sielä viimeinen ilmottautumispäivä leirille sekä enkeli 2:n pianotunti. Näin nämä viikot/kuukaudet vain hujahtavat ohi.

Nyt tilkkamaitoa herkkullisten paistettujen silakoiden päälle ja sitten kohti sänkyä että taas jaksaa huomenna puuhata.

Enkeli