Jouluyö

  • Pukki: Enkeli1
  • Tontut: Enkelit 4, ja 5
  • Kertoja: Enkeli2

Kertoja: Tervetuloa meidän lasten esittämään näytelmään Jouluyö. Tarina kertoo tontuista, jotka eivät ole totelleet joulupukkia. Pukkina esiintyy enkeli1 tonttuina esiintyvät enkeli 4 ja 5. Minä enkeli2 toimin kertojana. Nauttikaa esityksestä.

Olipa kerran joulupukki tonttuineen.Oli jouluaatto ja Pukki oli lähtemässä viemään lahjoja kaikille maailman lapsille,mutta pienet tonttuset eivät olleet tehneet yhtäkään lahjaa. Pukki sanoi tontuille: "Kautta pyöreän partani! Mitä te olette tehneet koko kesän?" Tontut vastasivat: "no me oltiin mäkissä ja juotiin limsaa" "jaahas" sanoi pukki. "tehän voisitte käydä tanssitunnilla sillä välin kun minä teen lahjat valmiiksi. " "selvä herra pukki" sanoivat tontut.

*väliaika*

Tanssi salilla tontut opettelivat tanssimaan "ja yy ja kaa, koo ja sitten ympäri". tonttu: "en mä jaksa tanssii tanssiminen on tylsää" toinen tonttu: "älä marmata vaan tanssi!". Sillä välin pukki oli jo tehnyt lahjat valmiiksi ja vei ne kaikille maailman lapsille. Eivätkä tontut enää mässäileet mäkissä. Loppu!

(Näytelmän on kirjoittanut enkeli1 12 vuotiaana)