Aamulla nukuttiin normaalia pidempään n. klo 8 heräiltiin vähitellen kaikki. Pikkumummo ja vaari tuli vähän klo10 jälkeen. Ensin meitä viihdytti enkeli1, 2, 4 ja 5:n jouluyö näytelmä jonka väliajalla syötiin pikkumummon tuoma joulupuuro.  Manteli jäi saamatta mutta lienee tuo vielä siinnä viimeisessä lautasellisessa joka on jääkaapissa. Katsottiin näytelmä loppuun ja enkeli3 esitti vielä yhden laulun. Sen jälkeen lähdettiin käymään haudalla. Sitten olikin jo jouluruuan vuoro. Ruuan jälkeen pikkumummo vaari enkeli 4 ja 5 menivät saunaan ja sillä aikaa ilmestyi paketit kuusen alle. Sitten avaitiinkin paketit ja loppu ilta meni leikkiessä uusilla leluilla. Minä pakastin pakastimessa jäälyhdyt jotka laitoin pihalle palamaan. 

Enkeli 5:n mielestä paras lahja oli nukkevauva ja vauvan mehu ja maito pullo. Taitaa vauva kohta haljeta kun kokoajan vaan syö =). Enkeli4 on leikkinyt paljon zuzu petseillä ja kummituseläimen näköisellä pehmolellulla. Enkeli 3  rakensi ukon kanssa tekniikkalegoista kurottajan ja sillä on nyt ajeltu ja nosteltu vaikka mitä. Enkeli 2 tykkäsi kirjasta jossa oli helppoja joululauluja soitettavaksi pianolla ja leffalipusta. Enkeli 1 tykkäsi kaikista lahjoistaan paras kuitenkin oli uusi tyyny. Minä sain uuden paistinpannun ja neulelaskureita jos nyt saisin tehtyä ne yhdet palmikkoneule sukat joita olen alottanut jo kaksi kertaa tekemään ja aina mennyt kerroksissa sekaisin. Ukko sai tasapainolaudan jota toivoi mutta siinnä oli enimmäis painorajoituksena100kg joten ensin on ukon hieman pudotetttava painoa ennen kun saa jumpattua nilkan lihaksia parempaan kuosiin. Hienoja lahjoja siis saatiin kaikki. 

Tänään on aamupäivä leikitty sisällä nyt syödään vielä tänään jouluruokaa ja sitten ulos sielä pyryttää aivan ihanasti lunta. Iltapäivällä tulee naapuri pelaamaan carcasonnea. Huomenna kinkkupitsa päivä. Tiistaina Omena meinasi tulla kylään

Vielä kerran hyvää joulua kaikille!

Enkeli