Tänään tuli ihan ovelle asti kuljetettuna Enkeli 2:n uusi soittopeli. Onneksi minulla oli tänään vapaapäivä ja satuin siis olemaan kotosalla kun toivat soittovehjettä. Sekä minä että enkeli2 ostaan lukea sen verran nuotteja että yksisormitaktiikalle melodioita saadaan soitetuksi mutta nyt olisi aaveissa oppia säestämään. Ainakin minä haluaisin oppia säestämään. Sointutaulukota löytyi monta mutta mitään sormituksia en löytänyt. No eiköhän tuo selviä jos joku osaava haluaapi tulla kertomaan säestämisestä alkeita niin tervetuloa vaan.

Sain viimein valmiiksi ainakin suurimmalta osalta kummilasten joulukalenterit. Oli se aika moinen urakka kuitenkin. Ompelin pussukat ja kuinka ollaakkaan ompelukone teki tenän mutta pienien niksien avulla sain se taas toimimaan niin että sain homman hoidetuksi loppuun. Enkeli1 oli helisemässä kun hänen huonen lattila oli puoliksi peitossa sekä ompelu että askartelu tarvikeista. Tänään siivosin tarvikeet takaisin kaappiin.

Jotta puuhat ei kokonaan loopuisi aloin neulomaan itselleni tunikkaa. Metsänvihreään väriin lopulta pääädyin. Olisihan tuossa vielä edellinenkin käsityö kesken mutta teen sitä sitten kun tuo taas alkaa kyllästyttämään. Eipä ole tänä syksynä juuri tullut mitään neulottuakaan. Enkeli5 tilasi kyllä sukat itseleen mutta villasukkia meillä taitaa olla tarpeeksi sukkia niin voi olla että en tee sukkia hänelle. Jos nyt yrittäisi saada loppuun kaikki aloitetut tekeleet.

Työharjoittelu alkaa olla lopuillaan. Huomenna on viimeinen päivä työssäoppimista ja lauantaina alkaa näyttöviikko joka jatkuu ensi viikolla to-su. Tuo alku viikko on vapaata. Sitten alkaakin taas opinnot koulussa vaiteeksi. Seuraava harjottelu alkaakin jo helmikuussa. Pääsen erityiskouluun harjoitteluun silloin. Sitä odotellessa siis.

Nyt käsityös pariin!

Enkeli