Ihan viimeinen silaus puuttuu mutta siihen tarvitsen ukon apua. Siis joulukalenteri tänne blgiin on nyt valmis. Ensimmäinnen päivä se sitten alkaa.

Tämän kalenterin luukkujen tarvikkeet on annettu/annetaan neljälle kummilapselle joten heille luukut toimivat ohjeena mitä luukun aineksista pitää tehdä. Te muut voitte tehdä luukkujen askartelut kotoa löytyvillä tarvikkeilla. Soveltakaa jos jotain ei löydy ihan heti nurkista. Pääosin pärjäätte hyvin eri värisillä kartogailla, langoilla, huopapaloilla, kimalleliimoilla jne.

Kaikki askatelijat voi käyttää jokaisen luukun kohdalla omaa mielikuvitustaan niin paljon kun haluaa eli ohjetta ei tarvitse noudattaa täysin vaan se antaa vinkin miten askartelun voi tehdä.

Jouluradio on myös alkanut sitä olen aamun kuunnellut. Nyt soi cd:ltä joulusatuja ja lauluja.

Eilen oli kummipäivän viettoa Edenissä Mukaan pääsi enkeli 2:n kummit ja enkeli3:n kummisetä. Mukavaa oli! Eikä muitakaan harmittanut suuresti oman kummin puute. Kolme tuntia meni nopeasti pulikoidessa. Mahdoton vesipeto tuo enkeli4. Kelluke uikkareilla ui pystyi uimaan ihan itse hirmuista vauhtia eteenpäin. Käsivoimia riitti virtauksesa enemmän kuin ukolla. Enkeli 5 tykkäsi pienestä vesiliukumäestä ja taisteli kelluvan krokotiilin kanssa hurjasti. Enkeli 3 puuhasi kummisedän kanssa ainakin heittelivät koreja vesiputoukseen. Enkeli 1 ja 2 menivät omaan mielen mukaan vesiliuissa ja isoissa allokoissa. Uinnin jälkeen mentiin Raxiin syömään. Kotona ukko mittasi itseltään kuumeen ja tuolla nyt sitten on parannellut kuumetta tämän päivää.

Tänään ensimäisen adventin kunniaksi syttyy kynttilä ja ehkä paitetaan joulutorttuja ja lämmitetään glögiä.

Ai niin klo16 pitää mennä paketoimaan kohta tulee kiirus joten jatekaan juttuja myöhemmin.

Enkeli