Eilen oltiin melkein koko perheen voimin juhlimassa lastenoikeuksien päivää. Enkeli1 oli partioleirillä eikä päässyt matkaan mukaan vaan tuli leiriltä suoraan kotiin. 

Paljon oli puuhaa ja tekemistä lapsille kehitelty. Aluksi punotiin ystävyyden mattoa. Olikin lapsista superkivaa puuhaa kun sain sotkea langoilla. Lankaa pujioteltiin sikin sokin niin että tapahtuman lopuksi tuloksena olikin aikamoinen matto. Tyhjastä metallipurkista nakuteltiin vasaran ja naulan kanssa lyhty kynttilälle. Käytiin kuuntelemassa Enkeli 2:n luokan laulu. Olivat tehneet hienon laulun ja saivat sanoitustyöstään ruusut kiitokseksi. Mekin päästiin tuota laulu soittelemaan. Enkeli 5 ihastui cavasa (miten lie kirjotetaankaan) soittimeen. Tehtiin toiset lyhdyt pilttipurkista. Keksittiin nallelle nimeä ja palkinnoksi saatiin puuronäyteitä. Sitten olikin kädet täynnä kippoa, kuppia ja purkkia. Käytiin kahvilassa limpparilla. Samalla puuhattiin heijastimet partiolaisten pisteessä. Enkeli 3 ei halunut askarella vaan pelasi tietokoneella. siten huomaattin piste missä pystyi teekemään kandaskassin tai piirtämäään kangaskassin pintaan mitä itse halusi. Käytiin temppuradalla ja pukemassa hassuja vaatteita tyttöjentuvan pisteessä. Enkeli3 nikkaroi parikin teosta nikkaroiti pistessä. Siinnä taisikin sitten olla kaikki päivän puuhat. Muutama piste jäi vielä käymättäkin. Nallea ei käytetty nallesairaalassa eikä tehty sanomalehdestä jalkapalloa ja joitain väritys pisteitä myös ohitettiin. Niin ja meidän lapsilla ei ollut asiaa päättäjille olisi saanut muistuttaa päättäjiä lastenoikeuksista oienellä lapulla. 

Lopuksi enkeli 2 lauloi vielä kerran luokkansa kanssa ja viimein päästiin ilmapallojen kera kotiin. Kyllä oli pitkä päivä ja tottahan kotona puhkesi enkeli4:n pallo ja iso itku tuli. Ennen nukkumaan menoa huoli enkeli1:n pallon rikkoutuneen tilalle. Tänään aamulla hajosi enkeli 5:n pallo ja enkeli 2 luopui omasta pallosta. Hienoja isosiskoja meillä

Mutta hauska tapahtuma oli!

Nyt kohti koulun penkkiä neljä tuntia luentoa ja neljä tuntia musiikkia. Pitänee ottaa kudin mukaan.

Enkeli