Sainpas tänään tehdyksi tuon blogijoulukalenterin valmiksi tai muutama kuva ja linkki sieltä vielä puuttuu mutta kirjoitus työ on nyt tehty valmiiksi. 1.12 se sitten alkaa. Sen verran voin paljastaa että askartelu joulukalenteri on tälläkertaa tiedossa. Laitan jonkinlaista tarvikelistaa ensimmäisenä adventtina mutta pääosin tarvikeita askarteluihin lytynee kotoa ja ainahan voi soveltaa jos jotain ei löydykkään.

Meille ei arkea kummempaa kuulu. Enkeli 1 vähän nostatteli haluja luopua partioharrastuksesta mutta kerkesin jo maksamaan ensivuoden partiomaksun joten yksivuosi olisi sopivaa vielä käydä ja mieluusti vielä seuraavakin jos enkeli4 aloittaa ensi syksynä myös partion niin olisi kiva jos isosisko olisi joskus leireillä mukana. Katsotaan nyt kuinka tosissaan neiti tämän lopettamisen kanssa oikein oli.

Minulla alkoi tutkintoviikko. Lauantaina siis eilen oli ensimäinen tutkintopäivä. Huuhtelin katetria ja hoitelin normaaleja pesuja ja ruokailuja ja siirtoja tuoliin jne. Loppurutistus on sitten ensi viikolla loppuviikosta to-su. Torstaina ajattelin näyttää pieniä hoitotoimenpiteitä kuten verenpaineen mittaus, sokereiden mitaus jne. Lihakseen pisto ehkä perjantaina, lauantaina suikutusta. Sununtaina kertakatetrointi ja kaikki loput mitä on vielä jäänyt näyttämättä ja jos näytön vastaanottaja haluaa suullisen esityksen jostain aiheesta niin sitten kertoilen silloin sen. Lääkeiden jakoa pitää vielä miettiä miten sen hoidan kun sairaanhoitaja jakaa meillä lääkkeet. 15 päivä tiistaina sitten tutkintotilaisuus ja saan kuulla minkälaista arvosanaa minulle ehdottavat. Kakkonen riittäisi mainiosti.

Semmoisia tänne nyt pitänee päästää tuo ukko koneelle läksyjen pariin sillä olisi 70 sivua luettavaa jotain tiedostoa tässä koneen äärellä. Minä mene paistamaan lettuja.

Enkeli