Eilen juhlittiin Helsingissä pikkuveljeni häitä. Kivaa oli! Minä sain kunnian lukea raamatun tekstin kirkossa ja melko hyvin nuo lapsetkin sielä pärjäsivät. Enkeli 4:llä ja 5:lla oli hieman vaikeuksia pysyä penkissä. Enkeli5:llä oli kenkät jotka kopisivat aivan hirveästi  ja mikäs sen mukavampaa kun niitä kopisuttaa. Hääpari näytti onnelliselta ja vieraatkin viihtyivät. Ruokaa ja juomaa oli riittävästä ja hyvää hääkakkua!

Päkäpää tuli pikaisella varoitus ajalla hoitamaan enkelit ja pari heidän serkkuaan pikku mummolle sänkyihin niin voitiin minä, ukko, pikkumummo ja vaari juhlia juhlat ihan valomerkkiin asti. klo 24.00 piti juhlapaikan olla tyhjänä ja ehkä klo 02 päästiin minä ja ukkokin peteihin. Päkis oli hienosti selvinnyt urakastaan seitsemän lapsen kanssa tosin en kyllä yhtään epäillyt etteikö pärjäisi. Aamulla enkeli3 heräili ehkä ennen klo8 ja minä ja ukkokin noustiin siinnä klo 8-9 välillä suihkuun ja siitä sitten juhlapaikan raivausapuun. Paljon oli juomaa jäänyt jotka siirrettiin kaason asuntoon. Jäivät sinne sitten pohtimaan uusia juhlia tai muuta käyttöä ylimääräiselle juomalla. Me ukon kanssa lähdettiin pikkumummolle syömään ja pakkaamaan tavarat kotiin lähtöä varten. 

Nyt on kotona hetki oltu. Vaari antoi dvd:llä omasta kamerastaan kuvat ja ne on nyt katsottu läpi mutta niitä ei ole vielä siirretty koneelle joten en voi ilahduttaa teitä vielä hääkuvilla. Enkeli3 oli myös kova ottamaan valokuvia mummon kameralla. Niitä katselivat mummolla jo kamerasta. Ainakin kolme kuvaa sormesta oli tullut otettua mutta kaipa sielä muutama hyväkin kuva oli. Enkeli3 esittikin toiveen joulupukille että oma kamera olisi kiva!. Ukkokin ihastui vaarin järjestelmäkameraan eli veronpalautus rahojen käyttökin taitaa olla nyt sitten suunniteltu.

Nyt kuumia leipiä tukevaksi iltapalaksi sitten saunaan ja kansasairauksia lukeman huomenna olisi kansansairaus kirjatentti. Jee jee!

Enkeli