Nyt on loma vallan lopuillaan. Huomenna alkaa lasten koulut ja enkeli 4:n eskari. Minun koulu alkoi jo maanataina oli kiva nähdä taas niitäkin kavereita. Tosin koulu alkoi kirjatentillä joka tuntui menevän vähän jokaiselta penkin alle. No uusinta tenttiin matkaamme sitten porukalla kun ope ensin tarkistaa kokeen. Itsekseni laskin että jos 5 pistettä saan juuri ja juuri. Tänään meillä olikin etäpäivä ja aikaa suunnitella ja hoidella huomenna alkavan työharjoittelun juttuja.

Ukko oli maanataina kouluunpääsy haastattelussa ja tänään tuli tieto että ukkokin lähtee koululaiseksi. Olikonhan tuossa puolivälissä kuuta kun koulu alkaa ja ukkosta pitäisi sitten tulla jonkinmoinen varasto esimies tai jotain. Noin vuoden koulutus kestää ja sen pitäisi jatkua sitten työsuhteena jos oppilas on taitava näin olen käsittänyt. 

Enkeli4:ää jännittää eskari vaikka tuo ei itse niin sanokkaan mutta kyllä kitinää ja kiukkua riittää joten asia on minusta selvä. Enkeli3 lähti tänään katsomaan jotain heti aamusta koulun pihalle vaikka tiesikin ettei koulut ala vielä tänään. No tulipahan harjoiteltua koulureitti. Enkeli2 lähti tyttöjentuvalle kun se aukesi tänään. Ukko hakee neidin n.klo18 kotiin silloin tarjoillaan perinteinen koulun alkajais herkuttelu. Tällä kertaa meinaan paistella suklaavohveleita kera kermavaahdona ja suklaakastikkeen. Sitten saunan kautta peteihin. Minun pitää olla töissä 7.30 ja lasten koulussa klo9 ukko lähteekin siitä sitten kunkkumummolle kauppaan. 

Mustikoita haluiasin vielä pari litraa mahtaisikohan torilla olla halvempia mustikoita kun kaupan marjamyyjällä. 5€/litra pyysivät metsämustikoista sielä. Ukkohan voisi kiertää sitä kautta kun kaupunkiin on menossa. 

Kummien joululahjojen puuhastelu on kerrankin aloitettu ajoissa ja jos suunnitelmat pitää paikkansa niin joululahjat on valmiina ennen syyskuuta. Sitten on aikaa mietiä muita lahjoja.

Minä ostin tänään olohuoneeseen uuden maton. Olen sitä jo jonkin aikaa ihastellut Sotkan mainoksessa ja nyt sen päätin ostaa. Kyllä tuosta muukin perhe taitaa tykätä ainakin oli lasten mieleen.

Nyt pyykiä ripustelemaan että ehtivät kuivaa ennen saunaa.

Enkeli ja jännittävät pikku enkelit.

vielä linkki kilpaan 15.8 on arvonta joten hetki on aikaa osallistua vielä