Niin sitä on päästy jo elokuun puolle. Äkkiä se kesä meni tänäkin vuonna. Tänään on viimeisiä lomapäiviä vietettiin enkeli 3:n ja 4:n kanssa lastenliikennepuistossa ja ajokortit saatiin taskuun taitavasta liikenneosaamisesta. Liikennepoliisi kortteja ei enää saanut ajaa kun liikennepuisto on enää tämän viikon auki. Pitää mennä ensivuonna heti kesän alussa ajamaan poliisikortti. Yritetään vielä huomennakin mennä liikennepuistoon ajelemaan ja jos silloin muistaisi ottaa kameran mukaan niin voisi kuvata näitä meidän kortillisia.

Enkeli2 lähti kavereineen särkänniemeen kesätyörahoja tuhlaamaan. Tai onneksi ei kuitenkaan heti kaikkia tuhlaa vaan 3/4 jää vielä säästöön. Kovasti on neiti tätä päivää odottanut ja voi sitä pälätyksen määrää mikä tytöistä lähti kun pääsivät pitkän kesän jälkeen yhteen. Banaania ja lihapasteijoita pistin reppuun mukaan ettei ihan karkilla elä koko päivää.

Enkeli5 aloitti päikyssä maanataina. Kivaa on kai ollut tai eiköhän nämä ensi päivät mene tutustumiseen. Ensiviikolla pääsevät tositoimiin kun viimeisetkin lapset palaavat kesälomilta. Perjantai otettaan kyllä enkeli5:ltäkin vapaaksi ja lähdetään Padasjoelle nauttimaan viimeisestä lomaviikonlopusta.

Ukko sai tänään kutsun haastatteluun koulua varten minulla alkaa maanataina koulu ja katsotaan nyt alkaako sitten ukollakin koulu elokuun puolivälissä. Lasten koulu alkaa keskiviikkona ja samoin enkeli 4:n eskari. Maanatain saavat isot enkelit katsoa enkeli4:n perään kun me ukon kanssa molemmat joudutaan lähteä kouluihin ainakin käymään ukon osalta. Mutta isot pärjää  tuon 6v kanssa jo hyvin vaikka päivä vähän venyisikin.

Eilen käytiin koko perheellä taas rannalla nyt kun kiva ja meille koko perheelle sopiva ranta löytyi. Sopivan rauhallinekin vielä. Vieressä olisi matonpesupaikkakin jos vaikka tässä ehtisi joku kaunis viikonloppu pesasemaan meidän olkkarin maton. Jos en nyt sitten pistä tuota mattoa pois ja osta kokonaan uutta. Jokohan nuo lapset ja ukko olisi siinnä iässä etteivät enää niin kauheasti sotkisi???

Enkeli4:llä on edelleen mustikan poimimis intoa jäljellä olisikohan Padasjoella vielä mustikoita poimittavaksi? Maantatina pistin neidille alskemittasin housun kaulukseen kun semmoinen tuossa hyllyllä pyöri ja neitihän juoksi koko päivän pihaa ympäri. Välillä tuli kotiinvalittamaan kun ei enää jaksa. Yritin kyllä sanoa että ei mitarin kanssa tarvitse koko aikaa juosta riitttää kun tavallisesti leikkii niin illalla katotaan millaiset lukemat on tullut.11539 askelta oli illalla mittarista löytyi. Eilen mittari oli enkeli 3:lla 4000 askelta oli jossain vaiheessa mutta kun illalla katoin mittaria niin se oli nollattu. Nyt tänään mittari on enkeli 2:lla sielä Särkässä mahtaa olla muhkeat lukemat kun kotiutuu.

Jaaha pitääkin lähteä enkeli 4:n ja enkeli 3:n kanssa rannalle. Mennäänkin tänään pyörällä kun ukkon pitää odotella jos enkeli 2pitää hakea pois särkästä.

Enkeli

linkki kilpaan