No niin laitetaanpas lisää kuvia.

Eteinen on aina kaaoksen vallassa varmasti muualla kuin vain meillä. Eteisestä löytyy kaiken kukkuraksi hankala portaikko. Olin ajatellut hankkia portaikon alle ikeasta laatikoston mutta kun ikean sivuja selailin niin tämmöinen mallasi portaikkoon paremmin ja ovien taa saa kaaosta piilotetua myös kivasti.

Semmoinen sitten ostettiin ja sisään kätkettiin laatikollinen kumisaappaita ja sisäkenkiä sekä hatut, villasukat ja tumput. Vielä tuohon jäi 35cm leveä kolo johon haluaisin korkean hyllykön silloin tällöin käytössä olevia kenkiä varten. Katsotaan nyt mistä löytyy 35cm leveä, 162cm korkea ja korkeintaan 45cm syvä hylly mielellään vielä valkoinen .

Tuulikaappiin pistin palapeilejä seinään (9kpl) peilien alle tuli koukut kolmen pienimmän pyöräilykypärille. Yksi koukku laitettiin pyöränavaimia varten valokatkaisijan yläpuolelle. Nyt on tuulikappi ehkä pysynyt hiukan siistimpänä pitää vielä keksiä isojen tyttöjen kypärille sopiva paikka kun nekin näkyy aina lattialla olevan.

Tänään käytiin uimarannalla kaikki muut paitsi enkeli 2 ,joka uurastaa kesätöissä. Kyllä aika väsynyt ja väliin kiukkuinen neiti iltapäivästä kotiin palautuu. Onnneksi urakka on huomenna ohi! Huomenna lähdetään Kuhmikselle tutkimaan josko kissakin suostuisi jo palailemaan lomareissultaan kotia. Joka syksy on viimeistään säiden kylmettyä palannut kotiin. Maanataiksi on kuitenkin tultava jo kotiin kun enkeli 5:n päikky alkaa. Ukon kanssa juteltiin jos neiti olisi maantain ja tiistain päikyssä ja loppuviikko vielä lomaitaisi joko Kuhmiksella tai Padasjoella. Enkeli 1 haluaisi Padasjoelle kun ei ole vielä saanut nukkua leikkimökissä. No katsellaan minkälaisia säitä lupaavat ym.

Nyt herkuttelemaan tuoreilla sämpylöillä (leivoin aamupäivällä 55 sämpylää) kera juuston, tomaatin ja persiljan. Laittelen noita rantakuvia jahka kerkiän.

Enkeli

Vielä linkki kilpaan