Enkeli 4 kävi tänään viimeisellä neuvola käynnillään. Seuraava tarkastus onkin sitten jo kouluterveydenhoidon puolella. Niin se aika rientää. Hyvin meni. Neiti oli terveydenhoitajan kanssa tehnyt kaikki tehtävät niin kuin pitää. Näön tarkastukseen tultiin enkeli 5:n kanssa mukaan että pikku neiti näki hienoa esimerkkiä isommalta kuinka hommat hoituu. Pituutta on 115.7cm  joka on keskikäyrää painoa 19.7kg ja se -5 käyrällä kuten aina on ollut. 7cm on viime vuodesta pituutta tullut lisää. Sovittiin että varataan aikaa puheterapeutille kun r on vielä hippusen kadoksissa ja minusta näyttää siltä että se olisi tulollaan väärää kautta joten jos puheterapeutti osaisi tuon korjata tässä alkuvaiheessa. Voihan se olla että ennenkun saadaan aika varatuksi niin R tulee ihan itseläänkin oikein. Niin lähellä se on.

Omena kävi myös kääntymässä meillä ennen neuvolaa ja toi enkeli 6:lle lahjan hellokitty mukin pienen kukkaron ja koruja. Kovasti oli neiti tyytyväinen. Myös isomummon kortti tuli postin mukana.

Eilen kävin kaupungilla kortti ostoksilla nyt pitäisi alkaa väsäämään noita "tilaus" kortteja valmiiksi. Enkeli1 ja 2 lähti ukon tädin kanssa ideaparkkiin kenkäshoppailulle jos sattuvat sieltä löytämään edullisesti kengät juhlamekkoihin. Kauhulla odotetaan mitä blig bligiä sieltä löytyy.

Ukko on ollut tulolaan kipeäksi. Kurkkuun koskee ja pientä kuumettakin on nostanut mutta eiköhän tuo tuosta tokene. Nyt enkeli 4 myös valitteli kurkkuaan eikä syönyt kunnolla. Sitä se teettää kun juostaan pihalla puolipukessa vaikka onkin kesä.

Semmoisia kesäkuulumisia taas kerran

Enkeli