Tänään enkeli1 lähti partioleirille. Halusi aivan itse pakata rinkan ilman äidin tarkistuskierrosta joten saa nähdä mitä on unohtunut ottaa mukaan. Matkalla bussille muisti että fleese varapeitto jäi kotiin joten ostin neidille uuden tiimarista kun se sopivasti aukesi. Ukon kanssa käytiin ruokakaupassa ja sen jälkeen matkasin bussilla kaupunkiin farkkuostoksille. Ehkä kuukausi sitten ainoista hyvistä farkuista irtosi vetoketjun vedin korvasin vetimen klemmarilla mutta nyt sitten hajosi koko vetskari. Voi olla että muuton jälkeen jos aikaa ja innostusta vielä riittää vaihdan tuon vetoketjun mutta nyt oli nopeampaa ja helpompaa kipaista kauppaan. Ostin kahden farkut mustat ja semmoiset hienot blig blig farkut saa nähdä milloin nuo kimaltavat uskaltaa laittaa jalkaan Mutta kun halvalla sai niin oli pakko ostaa. Pari kerää lankaakin ostin vaikka ei pitänyt.

Laatikopinot alkaa hipoa jo kattoa varastossa ja olkkarissakin on muutama laatikko. Paljon on silti vielä pakkaamatta. Muutosta selvisi sen verran lisää että edellinen asukas on jotenkin rikkonut yhden makuuhuoneen kattoa joten se korjataan ja lattiaa pistetään myös uusiksi joten homma saattaa venyä maaliskuun puolelle. Kovin monella päivällä ei voida venyttää tai asutaan remontin keskellä. No eiköhän tuo selviä enemmän kun mennään hakemaan avaimia.

Ihanaa kun aurinko paistaa ulkona vaan on niin kylmä että lapset ei oikein viihdy sielä ja kotona ei kummasti ole mitään tekemistä.

Eilen sain pari koulu tehtävää valmiiksi vielä voisi tuon kotitaulouden tehtävän tekaista niin ollaan taas tehtävissä reippaasti edellä aikataulua.

Enkeli