Tänään alkoi enkeli 1:n, 2:n ja 3:n koulut sekä enkeli 4:n ja 5:n päiväkoti. Hieman taisi pienimpiä jännittää kun heräsivät jo kuuden kieppeillä. Isommillakin riitti jännityspölinää yllin kyllin. Hyvin oli kuitenkin kouluissa ja päiväkodissa mennyt.

Enkeli 1:n ja 2:n uimarallin piti erään tiedon mukaan alkaa tänään ja toisen tiedon mukaan vasta ensi viikolla. Minä kävin asiaa tarkistamassa uimahallilta mutta eivät sieläkään tienneet asiaa tarkaan joten passitin tytöt hallille ja sanoin että menette sitten muuten vaan uimaan jos homma alkaa vasta ensiviikolla. Eihän se vielä tällä viikolla alkanut mutta tytöt sitten kävivät uimassa kuitenkin.

Minun koulu alkaa vasta viikon päästä joten on viikko aikaa "kouluttaa" tuo ukko kunnon koti-isäksi. Viime viikolla kun olin pesutuvassa ukko pohti että joutuuko hän hoitamaan myös pyykkihuollon kun minun koulu alkaa. Ehkä katsotaan nyt. Kyllä minä ajattelin vielä tällä viikolla käydä pyykit pesemässä. Huomenna olisi suunnitelmissa kauppareissua. Pitäisi käydä kirjastossa palauttamassa enkeli1:n kirjoja ja enkeli 2:lla on luultavasti maksamaton myöhästymismaksu jonka meinasimme käydä maksamassa pois. Enkeli 5:n silmälääkäriin tarvitsisi muistaa tilata aika soittoaika on 14.30-15 siis vain puoli tuntia joten voitte arvata että päivä toisensa jälkeen se aina unohtuu. Nyt meinaan tuon muistaa!!! Oikeastaan ukon pitäisi tuo aika sopia minähän en enää ole kotona. Enkeli 4 on jo monena päivänä vinkunut hiihtämään mutta aina se on jäänyt neiti on kylläkin viihtynyt kavereiden kanssa pihalla ja muutenkin kavereilla leikkimässä joten siksikin se on jäänyt mutta kyllä tällä viikolla pitää yrittää sitäkin ehtiä kokeilemaan. Mitähän vielä sitä tälle viikolle keksisi puuhaa??

Enkeli4 sai taas isompia vaatteita kaappinsa. 110cm alkoi jo kaikki olemaan pieniä ja osa 116cm myös joten kaivoin 120cm esiin. Osa pidemmistä housuista laitettiin vielä ylähyllylle odottamaan kesää kun olivat liian isoja. Kauheaa vauhtia neiti nyt venyy. Mielestäni loppu syksystä vaihdoin kaappiin nuo 116cm. Pitäisi isompienkin tyttöjen kappeja käydä läpi näytti muutamat housut capreilta enkeli2:n päällä. Huomenna ajattelin ostaa tarjouksesta muutamat toppahousut isoille tytöille. Mustia niin käyvät enkeli 3:llekin kun sen pituuden saavuttaa.

Nyt pitää hipsiä nukkumaan.

Enkeli