Koulu on alkanu ja tosi hauskaa on ollut. Kivoja kavereitakin on jo löytynyt. Ensimmäinen päivä perehdyttiin koulun tapoihin ja toimiin. Tänään aamupäivällä vielä jatkettiin samaa. Iltapäivästä meillä oli ATK tunti jossa annettiin tunnuksia ja salasanoja että päästään käytäväkonella surffailemaan ja tekemään koulutehtäviä. Huomenna alkaa ensimmäiset oikeat tehtävät. Meidän hiihtoloman (minulla on etäviikko silloin) jälkeen alkaa työharjottelu kausi(5vk) jonka jälkeen katsotaan mitä kukakin osaa ja pääseekö sitä jaksosta läpi. Hirmuisesti on asioita vielä auki mutta eiköhän nuo selviä kun maltaa odottaa kaikkea kun opet ei "suostu" kertomaan heti. Liika tietokaan ei kuulemma ole hyvästä. Pitävät meitä jännityksessä mokomat ensin aloittavat että joo siitä voisikin vielä puhua ja sitten toinen sanoo että tai jospa puhutaan siitä myöhemmin kun ei sillä tiedolla vielä mitään tee. Mukavia opettajia kuitenkin molemmat! Meillä on kaksi opettajaa kun ollaan iso n.40 oppilaan ryhmä. Osa tunneista ollaan yhdessä osa tunneista meidät jaetaan kahtia esim. tänään ATK luokkaan ei mahtunut kuin 20 kerralla niin puolet oli toisessa ATK luokassa.

Lapset on hieman ihmeissään kun äiti ilmestyy kotiin vasta neljän jälkeen. Isot tytöt kyseli onko minulla nais- vai miesope ja ihmettelevät kun ei vieläkään ole läksyä tullut eikä kirjoja. Kirjoista opet oli sitä mieltä että lainatkaa koulun yhteydessä olevasta kirjastosta ja joskus kirjoja löytyy myös lähikirjastoista jne. Minä vähemmän ostaa itse sitä parempi ja kuuleemma koulun voisi jopa suorittaa ostamatta yhtään kirjaa katsotaan nyt kun kursseja alkaa ilmestyä kuin käy. Koululla voi lukea iltaisin kirjaston kirjoja koulu on auki klo 22 asti ja siihen asti voi sielä tehdä ryhmätetäviä ja läksyjä jne.

Nyt pitää mennä lukemaan lapsille iltasatua katsotaan jos ehdin vielä myöhemmin tulla kertomaan lisää kuulumisia.

Enkeli

Jatkuu...

Enkeli4:lle nousi eilen illalla kuume. Valitteli että on kylmä ja kurkku on kipeä. Tänään ei sitten mennyt päiväkotiin ja on ollut kuumeinen koko päivän. Ukko vei kuitenkin enkeli5:n päiväkotiin ja sielä hoitajat kertoivat että kummaa kuumetautia on ollut ryhmässä liikkeellä. Nuosee kuume pariksi päiväksi ja sitten se menee ohi ei nuhaa, ei yskää, ei mitään muuta. Katsotaan nyt tarttuko tuo muihin lapsiin. Huomenna enkeli4 on ainakin kotona kun vielä illallakin on kuumetta ollut.

Isot enkelit suunnittelee jo huoneittensa sisustuksia. Enkeli 1 oli kuulemma kummitädiltä "tilannut" synttärilahjaksi mustan säkkituolin ja mustista verhoista on myös puhunut samoin lakanoista. Sanoin jo neidille että katsotaan nyt missä tahdissa noita mustia tavaroita saadaan hankituksi. Enkeli2 on suunnitellut vähemmän mutta haluaisi myös säkkituolin jos Enkeli 1:kin saa. Minä vaan odotan että saadaan muutetuksi ja tavarat löytää paikalleen.

Ukko alkaa omaksua koti-isän roolin. Meinaa huomenna mennä pesutupaan. Onkohan meillä illalla kasa nukenvaatteita sekä pinkkejä ja harmahtavia ex valkoisia vaatteita. Jänskää. Minä pääsen huomenna jo klo 14 joten saatan ehtiä pesutupaan mukaan toisin enkeli 3 pitää saattaa kuoroon että katsotaan nyt...

Nyt iltapalalle ja pian nukkumaan että jaksaa taas reipaana lähteä kouluun 7.50 bussilla.

Enkeli