Lupailin kuvia valmiista tai edelleen päättelemättömistä mutta muuten valmiista käsitöistä ja nyt viimein sain aikaiseksi ottaa kuvat ja ladata ne koneelle

sukkasato kasvoi vielä kahdella punasävyisellä parilla. Vasemmanpuolisessa lankana Novitan marjaretki puolukka ja oikean puolisessa Pallas merkkistä monisävyistä lankaa. Ostin tuon langan joskus enkeli4:n sukkia varten kun pinkkiä lanka ei meinannut löytyä mistään. No eipä tuokaan kovin pinkkiä ole mutta ihan kivat sukat siitä kuitenkin tuli.

Isot enkelit saivat tämmöiset hatut ja hanskat. Enkeli1 nuo siniset ja pinkin enkeli2:lla. Pipo sattui kuvaus hetkellä olemaan tytön päässä joten siksi kuvassa vain tumput.

myös vihreä-valkoinen setti on syntynyt katsotaan nyt mihin se päätyy. Näissä lankana novitan isoveli ja tuo valkoinen on ihanan pehmeää softya.

Vielä tälläinen pikapikaa puuhattu kettu käsinukke. Ketulle oli tarvetta ukon tädin syntymäpäiväesitykseen joten semmoinen oli sitten pakko yrittää taiteilla. Hieman kummallinen siitä tuli mutta kylllä tuon ketuksi tunnistaa ja kettu hoiti osansa hienosti myös esityksessä.

Enkeli