Ukko lähti enkeli 3:n ja 4:n kanssa mökille. Minä jäin loppujen kanssa kotiin joten aikaa riittää taas päivittämiseenkin pitkästä aikaa. Me käytiin enkeli5:n kanssa ostamassa hieman herkkuja ja makaroonilaatikkokin tuli juuri valmiiksi. Huomenna meinataan pyrähtää uimahalliin uimaan.

Päivittelin tässä samalla tuon lahjalistan ja laitoin sinne vähän avuksi lasten vallitsevia luonteenpiirteitä muistin virkistämiseksi.

Nykyään aika menee tuolla Facebookin puolella niin tulee tänne kertoiltua vähemmän meidän perheen käänteistä kun suurin osa teistä lukijoista on myös sielä niin tuntuu hassulta kirjotella kaikkea kahteen kertaan.

Eilen kävin ostamssa enkeli 3:lle uuden repun tuosta ekasta repusta ensin hajosi kännykkätaskun vetoketju. Pari viikkoa sitten hajosi toinen vetoketju mutta reppu toimi vielä toisen avulla ja nyt sitten hajosi tuo toinenkin vetoketju. Toivottavasti tämä uusi reppu on kestävämpi. Samalla ostin Novitan isovelilankaa ja kerällisen puuhasin jo eilen illalla enkeli1:lle hatuksi kun on toivonut semmoista isompaa roikkuvaa hattua. Katsotaan jos lankaa jää niin voin tehdä siitä tumputkin. Ostin myös langat enkeli 2:n hattuun.

Yöllä iski kamala hammassärky tuli sitten valvottua useampi tunti ja välillä torkahdeltua. Meillä on burana 600 särkylääkkeitä eikä nekään poistaneet kipua mutta aamulla kipu oli laantunut joten aamupäivä meni sitten nukkuessa. Nytkin välillä leuka muistuttelee olemassa olostaan mutta toivottavasti suurin särky pysyy poissa.

Nyt herättelemään enkeli5 syömään!

Enkeli