Kiirettä pitää. Hyvä että alas ehtii hetkeksi istahtaa. Maanantai meni siivotessa ja pyykätessä. Tiistaina Enkelit 4 ja 5 menivät päiväkotiin vasta klo10-15 kun Enkeli 3:lla oli hammaslääkäri. Sieltä saatiin lähete rötgeniin joka on ensi maanataina. Tiistai siis kuljettiin sinne ja tänne. Eilen oli kuorot ja illalla vielä enkeli 3:n vanhempainilta. Eihän tuossa nyt niin kauheasti mitään ihmeempää olekkaan ollut. Ehkä päivät on vilahtaneet nopeasti kun on konella tullut jutusteltua sinisen (joka on kotona sairasvahtina) ja päkäpään kanssa.

Tänään työhakua ja siivoamista. Huomenna lisää pesutupaa. Lauantaina on lapsikuoropäivät kolmella isoimmalla ja sinne meinaan mennä huoltajaksi. Sunnuntaina tuossa Tessun lätäköllä Tesomapäivä-tapahtuma ja tikkupullan paistoa ym.

Maanataina  Enkeli 3:n röntgen ja iltapäivällä Enkeli 4:n ja 5:den kehityskeskustelut päiväkodilla. Illalla vielä olisi enkeli 3:lla judoon tutustuminen. Katsotaan jaksetaanko vai siirretäänkö viikolla eteenpäin. Tiistaina alkaa Enkeli4:n jumppa jne.... Perjantaina vihdoin odotettu akkojen viikonloppu Kuhmiksella joska nämä syksyn juoksut alkaisi tästä sitten vähän rauhoitumaan. Vaikka tulollaan on Enkeli3:n lääkärin tarkastus ja isojen vanhempainillat tuleekohan päiväkodillekin joku vanhempain ilta??

Enkeli 2 oli myös käynyt terveydenhoitajan tarkastuksessa. Terveydenhoitaja haluaa seurata tuota tytön painoa kun neiti on niin luiku. Tällä hetkellä pituutta on 144,2cm ja painoa 30kg pituuden ja painon suhde oli noussut mutta vielä kuulemma saisi nousta. Nyt se oli -15% ja 0% on normaali. Tosin neiti on koko ikänsä ollut -10%. Tuskinpa tuo kovasti nousee kun tyttö venyy pituutta kuin sieni sateella ja liikkuu paljon kävelleen ja pyörällä. Kuitenkin myös syö kotona ja koulussa hyvin. Minä en meinaa neidin painosta stressata. Neiti kuiten syö niin hyvin että tuskin mitään syömishäiriötä on. On vaan saanut "minun" lapsuusluikku geenit. Eiköhän tosta liho kun ikää tulee lisää.

Nyt muihin puuhiin.

Enkeli