Hiekkalaatikolla on jo viisi reipasta tyttöä leikeissään. Enkeli4 ja 5 ,kaksi tyttöä yläkerrasta ja yksi tyttö tuosta kadun toiselta puolelta. Pitänee tälle neidille ja hänen isoveljelleen kehitellä myös nimimerkit kun luultavasti esiintyvät melko useasti tastä eteenpäin kirjoittelussa. Enkeli3 tutuistui tuohon kaduntoisenpuolen eli KTP poikaan keväällä ja sietä häntä on sen jälkeen saanut hakea aina kotiin. Siinnä perheessä on myös enkeli4:n ikäinen tyttö joka on nyt sanut luvan yksin ylittää tuon meidän välillä olevan hiljaisen autotien ja tulla tänne leikkimään yläkerran M:n ja meidän enkeli4:n kanssa. Yläkerran E ja enkeli 5 yrittävät myös opetella leikkimään yhdessä. Enkeli5 on nyt pääsyt myös "yksin" pihalle. Ainahan tuossa on enkeli4 tai yläkerran lapsia tai muita naapureita pihalla joten ihan yksin ei enkeli 5 pihalla ole. Eikä kovin kauaa. Yleensä minä tai ukko mennään perässä pihalle myös ja jos sattuu olemaan ruuanlaittoa samaan aikaan ohjelmassa niin sitten päivystetään ikkunassa ja partsilla. Näillä pienillä kun tulee aina jotain pikku kinaa leluista tai leikkipaikoista tms. Nytkin olen jo useamman kerran hypännyt parvekkeella ja ikkunasta kurkin vähän väliä ja yläkerrassa on sama meininki sieltäkin partsilta huudellaan ohjeita ja neuvoja.

Isommat enkelit lähti uimaan rannalle. Päästin enkeli 3:nkin tyttöjen kanssa kun tuskin tarkenevat kovin pitkään sielä näin aamusta puljata.

Enkeli 3:n koulu sitten alkoi ja jo perjantaina ope soitteli ukolle että  poika oli yllyttänyt KTP poikaa huitasemaan kepillä jotain kolmannen luokan poikaa ja keppi oli osunut huuleen. No asia oli selvitetty ja sovittu koululla ja Enkeli 3 oli luvannut kertoa kotona mutta eipä poika kertonut vaikka vihjailevasti kyselin ja lopulta ihan suoraan. Poika oli vähän nolona ja sovittiin että nyt pitää alkaa käyttämään järkeä puuhissa kun on jo koululainen ei mitään huitomisia, heilumisia, heittämisiä, lyömisiä, potkimisia ym. missä voi sattua vahinkoa.

Läksyäkin on jo tullut ja ne on tehty kiltisti keittiön pöydän ääressä. Nyt on myös kaikken kolmen lukujärjestykset tulleet ja ne on kirjattu tyttöjen huoneen oveen. kaikkina päivinä ainakin joku menee eri aikaan kouluun ja torstaina menevät kaikki eriaikoihin kun enkeli1 menee klo9 enkeli2 klo8 ja enkeli3 klo10 . Hauskan näköinen lukkari kun ymppäsin kaikki samaan taulukkoon eriväreillä vaan. Pitänee vielä kirjoittaa tuo puhtaaksi kun suttailin aikojen kanssa.

Jaaha enkeli 5 tuli sisään ja kovin tuntuu kiukkuiselta. Pitänee siis lähteä tuon kanssa pihalle. Joten teekuppi vaan mukann ja pihaan istumaan. Eiköhän tuo yläkerran rouvakin sinne ilmesty pian kahvikuppeineen seuraksi.

Enkeli