Eilen palailtiin kesälaitumilta Padasjoelta. Kivaa oli. Kaikenlaista saatiin tehdyksi. Ostin vettä roiskuttavan toukan jonka alla lapset muutamana aurinkoisena päivänä juoksivat vilvoittelemassa itseään. Yhtenä päivänä laitettiin altaaseen vettä ja siinnä sai pulikoida. Pelattiin sählyä, sulkapalloa, rönttöpönttöä, tervapataa, polttopalloa, keinumattia, pistettä, jalkapalloa... lapset leikki leikkimökissä ja enkelit  1 ja 2 nukkuivat sielä pari yötäkin. Puhallettiin saippuakuplia. Enkeli 5 sai mökkititi-kapulat ja vihtomaankin päästiin. Muutamana päivänä satoi mutta sisältä löytyi pelikortit ja seiskaa lätkittiin oikein urakalla enkeli3 oli kovin pelimies mutta enkeli5 myös tykkäsi pelata omalla tavallaan. Hänen mielestään kaikki kortit oli pataa .Isot koristeli itselleen mustia vohvelipyyhkeitä rantapyyhkeiksi ja enkeli4 puuhasi lisää pylläreitä. Minä sain melkein kaksi paria sukkia valmiiksi yhdestä puuttuu vielä kärki. Rapsu puuhasi meille päiväkahville (enkeli 5 sanoo:"kahvikupille") tuoretta pullaa monena päivänä. Isomummo istui kiikussa katselemassa lasten menoa ja kutoi sukkia. Kovasti ihmetteli kuinka lapset jaksaa aina juosta joka paikkaan. Pieniä kolhujakin tuli. Enkeli 5 putosi keinusta ja raapaisi selän samoin muksahti mustikanvarpujen seassa ja silmäkulmaan tuli naarmu. Enkeli 4 kaatui tuolin kanssa ja löi posken grillin reunaan ja tuli mustelma. Mutta suuremmilta kolhuilta säästyttiin. Hyttysiä oli mustanaan ja karkotetta kului. Enkelit 1 ja 2 kävivät jo yksin saunassa minä heille laitoin vain kuumat vedet valmiiksi myös soutelemassa kävivät keskenään.

Viikonloppuna tuli pikkuserkkuja käymään ja T jäi Rapsun kaveriksi. Sunnuntai iltana tuli toiset pikkuserkut N, R ja K. Sitten lapsia olikin isomummon ihmeteltävänä jo yhdeksän! Olihan siinnä menoa ja melskettä. Enkeli3 meinasi hermostua ainoana poikana kun tytöt ei päästäneet häntä mihinkään leikkiin. Enkelit 1 ja2 sekä pikkuserkut N ja R nukkuivat nelistään leikkimökissä yhden yön ennen kotiin lähtöä. Tosin unet jäi melko lyhyeksi mökki hiljeni n.klo23 ja räpätys alkoi taas siinnä klo6.

Kivaa siis oli! ja hauskaa nähdä kaikkia sukulaisia!

Tänään olisi enkeli 4:llä ja 3:lla kerho tosin enkeli3 on sitä mieltä että olisi mielummin menossa kaverille. Pesutupaan pitäisi päästä pesemään pyykkiä ja alkaa pakkaamaan enkeli1:n partioleiritavaroita. Lauantaina iltapäivällä juhlitaan enkeli4:n 5v synttäriä. Puuhaa riittää näin hääpäivänäkin arjen parissa.

Enkeli