Viikonloppuna on juhlittu enkeli4:n 5v synttäreitä. Perjantaina enkeli4 ja ukko kävivät kaupungilla rilluttelemassa. Ostivat pinkit kengät, saippuakuplia ja kävivät raxissa syömässä. Kivaa oli ollut! Samalla hakivat Omenan paketin (enkeli4:n kummitäti) postista. Sieltä löytyi paljon kaikkea kivaa. Lippistä neiti on pitänyt päässä aina ulkona. Mekko on jo pesussa samoin osa sukista ja hello kitty puuhakirja on saanut väriä sivuilleen. 

Lauantaina kävi vaari, osa Sinisistä ja osa Päkiksistä sekä Tiitun porukkaa kakku kahveilla. Tarjolla oli prinsessahääsynttäri-kakkua ja ohjelmassa leikkimistä ja Vitctorian häiden katselua telkasta. Mnulla oli kamerasta akkulopussa joten kakkukuvat on vaarilla.

Sunnuntaina tuli enkeli 4:n kummisetä ja neiti lähti kummisedän kanssa hampparille. Joten juhlimista on riittänyt koko viikonlopulle

Tänään oli 5v neuvola. Neiti keskittyi tehtäviin hienosti ja taitavasti ne myös osasi. Terveydenhoitaja kehui että neiti on tosi taitava rakentamaan torneja palikoista. Liikkuu ketterästi. Sopusuhtainen kasvu ja normaali näkö ja kuulo. Pituutta 108,8cm painoa 17.4kg. Tarroja tuli palkinnoksi ja lääkäritarkastus elokuulle samaan aikaan enkeli5:n kanssa. Pitääkin muistaa soitella se silmälääkäriaika nyt enkeli 5:lle kun tiedän tuon terveystarkastus ajan.

Enkeli 1 palasi partioleiriltä. Kivaa oli ollut sieläkin vaikka oli joutunut vessantyhjennys puuhiin.  Tänään toivoi että tehtäisiin joskus kotona myrkkyä johon tulee jotain keltaista ja sinistä ja perunajauhoja. Käsitin että olisi jonkunlainen kiisseli kyseessä. Kivat on ruuat partiossa kamelin oksennusta ensin ja jälkkäriksi myrkkyä. Meidän neuvola täti on partiotoiminnassa mukana ja kertoi että lapset oli uineet kylmässä järvessä aivan hirveästi mutta itse ei ollut uskaltanut luopua vielä talviturkista.

Ai niin jos tässä joku kummeista/mummeista haluaa muistaa noita isompia jollain niin Enkeli1 on pitkään toivonut tunikkaa ja varmasti myös enkeli2 sellaisen haluiasi ja enkeli3:lta puuttuu vielä koulureppu!!! Minulla nämä on ostoslistalla kun alennusmyynnit alkaa mutta jos joku muu haluaa lähteä shoppailemaan niin ilmoitelkaas niin jätän teillekin shopattavaa.

Nyt pitää valmistautua pyykkitupaan ukko pääsee kohta töistä. Pusuaa taas pyykit ulos koreistaan.

Enkeli5 on nyt oppinut ville ja valle lorun ja sitä tykkää lorutella. Nytkin tuolla loruttelee sitä. Näinhän se menee.

  • Ville ja Valle
  •  
  • Ville ja Valle mökissänsä
  • elivät olivat yksinänsä.
  • Ovi oli tukossa ja ikkunat olivat lukossa
  • ja piipun päällä oli hattu.
  • Ville oli Ville ja Valle oli Valle
  • senhän voi kuuluttaa kaikkialle.
  • Ville piti rahasta ja Valle piti mahasta
  • varsinkin kun se oli täynnä!

Enkeli